Dėl dujų nuotėkio – specialiųjų tarnybų sujudimas Kaune | kl.lt

DĖL DUJŲ NUOTĖKIO – SPECIALIŲJŲ TARNYBŲ SUJUDIMAS KAUNE

  • 1

Pirmadienio rytą kauniečiai pranešė apie Elektrėnų gatvėje įvykusį dujų nuotėkį.

„Dujų nuotėkis, nieko nepraleidžia link Urmo“, – pirmadienio rytą rašė internautas Domas.

Kaip portalo kauno.diena.lt žurnalistus informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Komunikacijos skyriaus atstovė Vida Šmigelskienė, pranešimas apie įvykį gautas 9.07 val.

Pasak V. Šmigelskienės, incidento vietoje dirbo Avarinė dujų tarnyba, o ugniagesiai gelbėtojai čia buvo atvykę užtikrinti saugumą. 

Į įvykio vietą skubėjo ir policijos pareigūnai. „Gautas pranešimas dėl dujų nuotėkio. Į įvykio vietą išvykę pareigūnai užtikrino saugumą, padėjo evakuotis aplinkiniams. Nukentėjusių asmenų nėra, dujų nuotėkį sutvarkė atvykę dujininkai“, – situaciją komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Gintarė Žulytė.

Tikslaus skaičiaus, kiek asmenų buvo evakuota, policijos atstovė kol kas įvardyti negalėjo. „Apie tikslų žmonių skaičių informacijos neturiu, bet pareigūnų teigimu jų nebuvo daug – tai aplinkinėse patalpose dirbantys žmonės“, – pridūrė G. Žulytė.

ESO Ryšių su visuomene projektų vadovas Paulius Kalmantas portalo kauno.diena.lt žurnalistams įvardijo priežastį, dėl ko galėjo įvykti dujų nuotėkis.

„Į Bendrąjį pagalbos centrą gautas pranešimas dėl stipraus dujų kvapo Elektrėnų gatvėje. Spėjama, kad nuo pravažiavusio sunkiasvorio automobilio galimai galėjo būti pažeistas dujų tinklas. Komponentas pakeistas, situacija sutvarkyta“, – teigė pašnekovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kliedesiai

Spėjama, kad nuo pravažiavusio sunkiasvorio automobilio galimai galėjo būti pažeistas dujų tinklas. Komponentas pakeistas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS