Detektyvas: kas padegė moterį – kaimynai ar alkoholio pakurstyta fantazija? | kl.lt

DETEKTYVAS: KAS PADEGĖ MOTERĮ – KAIMYNAI AR ALKOHOLIO PAKURSTYTA FANTAZIJA?

  • 1

Trečiadienio pavakarę Kauno specialiosios tarnybos vėl skubėjo į gerai joms žinomą Raudondvario plento 230-ąjį numerį turintį bendrabutį. Jas ant kojų sukėlęs pranešimas nieko gero nežadėjo: vietinė gyventoja pranešė, kad ją padegė kaimynai.

Anot skambinusiosios į Bendrąjį pagalbos centrą, tai jie padarė tyčia. Tiesa, moteris kalbėjo nerišliai. Neatmesta, kad dėl patirto streso.

Tačiau, nei ugniagesių gelbėtojų, nei greitosios medikų, nei policijos, kurių pajėgos nedelsiant išskubėjo į įvykio vietą, pagalbos neprireikė. Greitosios medikai nenustatė pagalbos besišaukusiai 61-erių moteriai jokių rimtesnių sužalojimų, nors šios plaukai ir buvo apsvilę. Ugniagesiai gelbėtojai neaptiko jos bute, kuriame, anot kvietusios specialiąsias tarnybas, ji buvo padegta, jokių gaisro židinių. Tik ką tik čia vykusios užstalės pėdsakus.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Policija taip pat nusprendė nepradėti jokio ikiteisminio tyrimo, kol ugniagesiai gelbėtojai nekonstatuos, kad moteris iš tikrųjų buvo padegta. Be to, nei su pačia nukentėjusiąja, nei su galimais įtariamaisiais, vienas iš kurių pagal amžių jai tiko į anūkus, dėl girtumo buvo sunku susikalbėti. Minėtam 29-erių metų vyrui nustatytas net 4 promilių girtumas. Specialiąsias tarnybas pagalbon kvietusiai jo kaimynė – 2,41 promilės. Trečiam šios užstalės dalyviui, kuris -–trejais metais vyresnis už jos šeimininkę, – 2,62 promilės.

Šiandien ryte ugniagesių gelbėtojų atstovai vėl pabeldė į šios skandalingos užstalės šeimininkės duris. Ar ji rasta blaivi arba bent jau netokia girta, kaip vakar, neakcentuojama. Tačiau, šiandien ši moteris pareiškė, kad niekam jokių pretenzijų nebeturi, nes jos plaukai vakar buvo padegti netyčia, kažkuriam iš sugėrovų prisidegant cigaretę. Tiesa, ji teigė, kad minėti kaimynai jos už tai atsiprašė, kas leidžia daryti prielaidą, kad galbūt jai iš tikrųjų girtai nepasivaideno, o sugėrovai ją padegė juokaudami. Juolab, kad nei vienas iš jų, kaip teigė specialiosioms tarnyboms padegtoji, gesinti užsidegusių plaukų jai nepadėjo. Tai padarė ji pati, išbėgusi į koridorių.

Neatmetama, kad moters sugėrovus tokiam poelgiui galėjo įkvėpti ir tuo metu per televizorių, kuris įvykio metu buvo įjungtas, rodyta kažkokia aida. Kauno specialiosios tarnybos jos pagalbos šauksmą užregistravo 17.25 val.

Prieš porą metų kitame šio bendrabučio pirmojo aukšto bute nugriaudėjo sprogimas, apie ką taip rašė portalas kauno.diena.lt. Kaip tada įtarta, sprogo orkaitėje susikaupusios dujos. Jau tada buvo konstatuota, kad daugiau kaip pusė šio daugiabučio gyventojų – asocialūs asmenys, beje, laikantys savo butuose dujų balionus, kuriuos jiems laikyti draudžiama.

GALERIJA

  • Detektyvas: kas padegė moterį – kaimynai ar alkoholio pakurstyta fantazija?
  • Detektyvas: kas padegė moterį – kaimynai ar alkoholio pakurstyta fantazija?
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jonas

Manau tiesa,kaimynų yra labai blogu.Zmigu turinti psichikos negalavimų, kaimynės mokina ,nuteikineja prieš žmoną, nes turi ssu nauda. Kokia naudą nerašysiu ,bet žmonių blogumas peržengė visas zmoniškasias puses.Kaimynas,tsi priešas Nr.1.Tampi priešų jeigu negeri su kaimynais,cigaretės nerukai,stengiesi nebendrauti .Tada tsmpu priešų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS