Dingusio jauno vyro draugai nenuleidžia rankų: telkia paieškas ir prašo jungtis daugiau žmonių | kl.lt

DINGUSIO JAUNO VYRO DRAUGAI NENULEIDŽIA RANKŲ: TELKIA PAIEŠKAS IR PRAŠO JUNGTIS DAUGIAU ŽMONIŲ

  • 18

Naktį iš antradienio į trečiadienį Kauno rajone dingusio Arnoldo Rakausko artimiesiems ir pareigūnams nepavyksta rasti iki šiol. Draugai telkia savanorių pajėgas ir prašo prie paieškų prisijungti visus geros valios žmones.

Ketvirtadienį nuo 9 val. ryto dingusio jauno vyro draugai savarankiškai šukuoja Kauno rajone esančio Kazimieravos kaimo apylinkes, kur išėjęs iš draugo namų A. Rakauskas nieko nesakęs dingo.

„Kreipiuosi į visus pažįstamus, draugus, geranoriškus žmones... Dingo draugas, sūnus, brolis – Arnas. Bandysime jo ieškoti ir vėl. Labai prašome visų pagalbos – kas galite prisijunkite padėti surasti jį. Lokacija. (55.0421493, 23.9503955) Kazimierava prie „Wilbergs group“ 9 val. ryte. Mes turime vilties jį dar surasti“, – trečiadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ rašė dingusiojo draugas Laurynas.

„Patys organizavomės – rinkome žmones, ieškome nuo Kazimieravos kaimo maždaug 10-15 km spinduliu. Viską aplinkui išieškojome, miškus išvaikščiojome ne vieną kartą.  Aš bet kokia kaina noriu jį surasti“, – kalbėdama graudinosi A. Rakausko bičiulė Inesa.

Pasak jos, ketvirtadienio rytą ieškoti jauno vyro susirinko apie 60-70 žmonių. Tačiau pastiprinimas praverstų. Inesa sakė, pati šiuo metu šukuojanti Didžiųjų Ibėnų apylinkes, bet reikėtų apžiūrėti Vandžiogalos miestelį, Domeikavą ir kitas apylinkes.

Inesos teigimu, trečiadienį jauno vyro ieškota sraigtasparniu, buvo atvykęs ir kinologas su šunimi, tačiau paieškos buvo bevaisės.

„Pareigūnai tęsia paieškas – jų perimetras, aišku, plečiasi, bet tikimės ir visuomenės pagalbos – gal žmogus ne tose apylinkėse, gal kažkur nuvyko. Reikia tikėtis, kad pabaiga bus laiminga. Kol nesurandame, tol viliamės, kad paieškos baigsis sėkmingai“, – žurnalistams ketvirtadienį sakė Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė.

Ką nors žinančius apie vaikino būvimo vietą ar galinčius suteikti kitos reikšmingos informacijos bei norinčius prisidėti prie paieškų prašoma skambinti telefonu +37060958678.

Primename, kad A. Rakauskas dingo naktį iš gruodžio 29 d. į gruodžio 30 d. 00.38 val. Išeidamas vaikinas vilkėjo juodus džinsus, tamsius marškinėlius. Vaikino ūgis – apie 185 cm.

„Jis viešėjo pas draugą pakaunėje, Kazimieravos kaime. Vakare jie išėjo į lauką, Arnoldas nieko nesakęs nuėjo. Draugas galvojo, kad pasivaikščios ir grįš, tačiau taip neatsitiko“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams susijaudinusiu balsu pasakojo dingusiojo draugė ir užsiminė, kad su savimi vaikinas pasiėmė tik raktus.

Mergina pasakojo, kad aplink draugo, pas kurį viešėjo A. Rakauskas, namus – vien miškai ir pievos.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Kaimyne

Kaip sakoma ne pagautas ne vagis, bet... Man tik viena versija logiškiausia, ko gero A.susipyko dėl kažko su draugu, o draugas -istekikas švelniai tariant, ne kartą po kaima su kirviu lakstė, tau tas draugas greičiausiai ji sumušė, o vargšas A.bego laukais, palikęs visus daiktus pas "draugą", o tas draugas sėdes į mašiną susirado A.laukuose,pribaige ji ir pakase... Na čia tik mano versija. O paskui grįžęs paskambino policijai. Tikiuosi tyrėjai ras siūlo galą ir nubaus ta "pabaisą", kuris taip žiauriai pasielgė :(

As

Matau kad serga, paieškokite ligoninėse, bet jis gyvas

Naktis

Vadinasi susipyko, jei isejo viduryj nakties su maike viena. Kitas dalykas, jei ir susipyktu, juk vistiek eitu apsirenkt,kad iseit is draugo. Remkit drauga prie sienos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS