Dž. Butkutė vyro teismo posėdyje nedalyvavo: pagarsinti jos parodymai | kl.lt

DŽ. BUTKUTĖ VYRO TEISMO POSĖDYJE NEDALYVAVO: PAGARSINTI JOS PARODYMAI

  • 70

Džordanos Butkutės vyras teisiamas dėl didelio kiekio psichotropinių medžiagų. Prokurorai atskleidė, kad įtarimų buvo sulaukusi ir pati Džordana Butkutė. Plačiau – LNK reportaže.

Vyras į teisėsaugos akiratį pakliuvo dėl labai didelio kiekio psichotropinių medžiagų.

„Elegijus Strasevičius yra kaltinamas dviejų nusikalstamų veikų padarymu – dokumentų klastojimu ir neteisėtu psichotropinių medžiagų disponavimu“, – sakė prokuroras Ričardas Gailevičius.

Klastojant receptus galėjo būti įsigyti stipriai veikiantys raminantys vaistai.

„Jis pilnai pripažįsta kaltę ir nuoširdžiai gailisi“, – sakė prokuroras.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Kartu teisiamas gydytojas urologas Arūnas Tučinskas ir jo paslaugomis besinaudojusi sutuoktinių pora. Anot prokurorų, gydytojas nebedirbdamas ir neturėdamas teisės verstis medicinos praktika galėjo receptus suklastoti. O Dž. Butkutės mylimasis turėdamas sumanymą preparatus įsigyti vaistinėje Kauno mieste, tai galėjo įvykdyti per 25 kartus.

Ar. E. Strasevičius vaistus naudojo tik pats sau, ar galėjo ir platinti?

„Ikiteisminio tyrimo duomenimis, jis tokia veikla neužsiėminėjo. Teisme taip pat nebuvo surinkta įrodymų, kad jis būtų tai daręs“, – kalbėjo prokuroras.

Apie nepriklausymą niekam dainuojanti Dž. Butkutė taip pat buvo atsidūrusi teisėsaugos akiratyje.

„Ikiteisminio tyrimo metu Dž. Butkutei buvo pareikštas įtarimas dėl dokumentų klastojimo ir neteisėto įgijimo psichotropinių vaistų“, – sakė R. Gailevičius.

Anot prokuroro, ikiteisminio tyrimo metu buvo gautas prašymas atleisti Dž. Butkutę nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą. Visi numatyti pagrindai atitiko.

„Buvo atleista nuo baudžiamosios atsakomybės pagal laidavimą dar ikiteisminio tyrimo metu“, – kalbėjo prokuroras.

Dž. Butkutė nebus kviečiama liudyti į teismą. Teisme pagarsinti jos parodymai.

E. Strasevičius su Dž. Butkute šeimą sukūrė 2012 m. Garsenybės vyras į teisėsaugos akiratį papuola jau ne pirmą kartą. Už apiplėšimus, narkotikus bei kitus nusikaltimus yra teistas ir sėdėjęs už grotų. Jei dabar kaltė bus įrodyta, laukia ilgi metai nelaisvės.

„Už baudžiamojo kodekso 260 straipsnio pažeidimą numatomas laisvės atėmimas iki 15 metų“, – teigė R. Gailevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (70)

As

Tai idomu kodel nepalaiko vyro juk oveike tai abu ,tai lai abu ir atsako ce nepaslaptis kad visi tie scemos kaip jie save vadina zvaigzdes yra padugnes visi jie narkomanai ,pijokai tik vaidina šikanti katina jiems protelis susisukes kiek ju mirsta nuo perdozavimo ,rimtiem ligoniam vaistu nera o tokiem padugnem nors vezimu vesk i cype visus nusiksltelius bet sioj sistemom vadovauja mafija ir nieko nebus.

Vilija

Teisti,bausti ir net laaaabai.Visus platintojus.Ne savo naudojimui toks kiekis. Druskininkuose toks be 5kių min.,,deputatas,,sugautas su1 kg.narkotikų ir ką manot vaikštinėje laisvėja.Kokia čia Lietuvos teisėsauga???

Vika

Abu vartojo ir abu turi sėdėti,nuo alkoholio iki kvaišalų vienas žingsnis,kur ji žengė plačią koja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS