Eismo nelaimė pėsčiųjų perėjoje prie Kauno pilies: nukentėjo dviratininkas | kl.lt

EISMO NELAIMĖ PĖSČIŲJŲ PERĖJOJE PRIE KAUNO PILIES: NUKENTĖJO DVIRATININKAS

  • 9

Ketvirtadienį artėjant vakariniam pikui prie Kauno pilies įvyko eismo nelaimė. Jos metu nukentėjo 15-metis dviratininkas, jis išgabentas į gydymo įstaigą.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Kauno policijos budėtojas, pranešimas apie eismo nelaimę prie Kauno pilies, visai prie pat prekybos centro „Iki“ gautas 17.11 val.

Šioje vietoje, pėsčiųjų perėjoje, pasak policijos budėtojo, susidūrė 29-erių metų vyro vairuojamas lengvasis automobilis „Volkswagen Golf“ ir 15-mečio vairuojamas dviratis.

Po smūgio dužo automobilio stiklas, medikų pagalbos prireikė dviratininkui.

Į nelaimės vietą atvykę pareigūnai reguliavo eismą, o greitoji medicinos pagalba vietoje apžiūrėjo 15-metį nukentėjusįjį. Po pirminės apžiūros jis nugabentas į gydymo įstaigą. Pirminiais policijos duomenimis, jo sužalojimai nėra rimti.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė policijos atstovas, „Volkswagen Golf“ vairuotojas buvo blaivus.

GALERIJA

  • Eismo nelaimė pėsčiųjų perėjoje prie Kauno pilies: nukentėjo dviratininkas
  • Eismo nelaimė pėsčiųjų perėjoje prie Kauno pilies: nukentėjo dviratininkas
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune", "Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Gairės: eismo nelaimė, avarija LT, dviračio ir automobilio avarija, eismo nelaimė Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

pestysis

daug metu vaiksciojau per ta pereja, ji labai pavojinga, masinos ant jos sustoja ir per jas kita juosta nemato kad per pereja kas eina. Vairuotojai nera pakankamai samoningi, kad nestotu ant perejos. Deja pilna ir dviraciu, kurie vis dar vaziuoja o ne vedasi.

jo

tai koks skirtumas, kad jis vaziuoja per pereja, bet kam ant jo vaziuot? jis tai automobilio vairuotojui pavojaus nekelia! cia nx kaimieciu "vairuotoju" mentalas, "mano pirmenybe", "mano teises", kas is tos tavo pirmaneybes ar teisiu jei tu atsitrenki i kazka vairuodamas...reiskia nemoki vairuot ir keli pavoju

P

Tai gal jau butu laikas didesnes baudas skirt per pereje einantiems ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS