Savaitgalio tragedija degalinėje: aiškėja naujos detalės apie kūną apdegusią paauglę | kl.lt

SAVAITGALIO TRAGEDIJA DEGALINĖJE: AIŠKĖJA NAUJOS DETALĖS APIE KŪNĄ APDEGUSIĄ PAAUGLĘ

Šeštadienį Prienų rajone, degalinėje, įvyko nelaimė, kurios metu apdegę du žmonės gydomi Kauno klinikose. Vienas jų – penkiolikmetė iš Kauno rajono. 

Alytaus policijos atstovė žiniasklaidai Eglė Kačinskienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad šiuo metu dėl įvykio pradėtas aplinkybių patikslinimas, kurio metu ir paaiškės tikrosios nelaimės priežastys.

Anot atstovės, nukentėję asmenys yra Lietuvos piliečiai. 52 metų automobilio savininkas gyvena Alytuje, o gaisro metu nukentėjusi kemperio keleivė yra iš Kauno rajono. 

Greitosios medicinos pagalbos centro atstovai šeštadienį portalui kauno.diena.lt teigė, kad įvykio metu paauglė apdegė apatinę kūno dalį – kojas. Kokia jų sveikatos būklė buvo pirmadienį sužinoti nepavyko. „Negaliu teikti informacijos apie pacientus, nes neturiu jų artimųjų sutikimo“, – sakė Kauno klinikų Viešosios komunikacijos tarnybos vyriausioji specialistė Eglė Audickaitė.

Feisbuko grupės "Kur stovi policija Alytuje" nuotr.

Gaisras pliūptelėjo šeštadienį apie 14 val. 30 min. Prienų rajono Mardosų kaime esančioje degalinėje. Ji šalia kelio tarp Balbieriškio ir Alytaus. 

Policijos žiniomis, nelaimė įvyko užpildant automobilio „VW Transporter“ dujų įrangos balioną – įvykus nuotėkiui kilo gaisras, o jo metu sudegė automobilis bei apdegė dujų kolonėlė.

Pirmadienį ugniagesių išplatintoje paros įvykių suvestinėje rašoma, kad kilus driogstelėjo sprogimas, kuris nubloškė dujų užpylėją. Jį apžiūrėjo medikai, žmogus nesužeistas. Tai pat gaisro metu apdegė degalinės stogelis.

Prieš pusantros savaitės prie Kauno degalinėje taip pat užsidegė automobilis, tačiau tuomet žmonėms pavyko išvengti sužalojimų. Bendrovės „Vakoil“ marketingo vadovė Šarūnė Kulšytė-Žičkienė portalui kauno.diena.lt tuomet pasakojo, kad gaisras kilo vos automobiliui įsukus į degalinę.

„Darbuotojai labai profesionaliai sureagavo ir gaisrą iš karto užgesino. Vairuotoja pasakojo, kad į degalinę užsuko, nes važiuodama automobilyje pajautė kvapą. Jai labai pasisekė, kad atvyko į degalinę, nes čia turime visą gesinimui reikiamą įrangą“, – kalbėjo Š. Kulšytė-Žičkienė.

GALERIJA

  • Savaitgalio tragedija degalinėje: aiškėja naujos detalės apie kūną apdegusią paauglę
  • Savaitgalio tragedija degalinėje: aiškėja naujos detalės apie kūną apdegusią paauglę
  • Savaitgalio tragedija degalinėje: aiškėja naujos detalės apie kūną apdegusią paauglę
Feisbuko grupės "Kur stovi policija Alytuje" nuotr.
Gairės: gaisras, sužaloti žmonės, apdegė, ligoninė, gaisras degalinėje, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ties

katra čia vieta yra informacija dėl naujų detalių apie apdegusią paauglę??? Gaila, kad tokių žurnaliūgų niekas finansiškai nenubauduoja už klaidinančias antraštes

Geras soferis

Pritariu anonimui :)))

Anonimas

Tik kvaila boba gali sugalvoti su degančiu automobiliu važiuoti į degalinę...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS