Gatvėse – iškalbinga neblaivių vairuotojų puokštė: vienas buvo beveik mirtinai girtas | kl.lt

GATVĖSE – IŠKALBINGA NEBLAIVIŲ VAIRUOTOJŲ PUOKŠTĖ: VIENAS BUVO BEVEIK MIRTINAI GIRTAS

  • 3

Per vos pusantros antradienio pavakarės valandos Kauno gatvėse bei pakaunės keliuose demaskuoti net keli neblaivūs eismo dalyviai, vienas iš kurių pripūtė, anot specialistų, beveik mirtiną alkoholio dozę žmogaus organizmui. Tarp jų buvo ir vienintelis antradienį šalyje per eismo įvykius sužalotas neblaivus dviratininkas. Jo kolega nukentėjo susidūręs su šunimi.

Ši iškalbinga „puokštė“ Kauno policijos suvestinėse pradedama pranešimu apie incidentą Petrašiūnuose. Apie 16.30 val. R. Kalantos gatvėje automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas neblaivaus 59-erių metų vyro, kliudė stovintį automobilį „Mazda“. „Toyotos“ vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,10 prom.

Dar po 20-ies minučių, apie 16.50 val., Kauno rajone, Tauralaukio kaimo Kadagių gatvėje, demaskuotas neblaivus automobilio „Land Rover Range Sport“ vairuotojas. Šiam 43-ejų metų asmeniui nustatytas sunkus girtumas – 4,16 prom. Kaip jau ne kartą rašyta, specialistai yra apskaičiavę, kad vidutiniškai mirtina alkoholio dozė žmogui yra 4,5 prom.

Apie 18.10 val. taip pat Kauno rajone, Vilkijoje esančioje Čekiškės ir Bažnyčios gatvės sankryžoje, demaskuotas neblaivus dviratininkas. Tai konstatuota po jo susidūrimo su automobiliu „VW Golf“, vairuojamo 33-ejų metų vyro. Lietuvos kelių policijos tarnyba linkusi konstatuoti, kad lengvasis automobilis važiavo pagrindiniu keliu. Tačiau 2,24 prom. (vidutinis girtumo laipsnis) įpūtusiam 51-erių dviratininkui turbūt pasirodė kitaip.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, vienas dviratininkas antradienio vakare nukentėjo ir Kaune, vingiuotoje K.Baršausko gatvės nuokalnėje esančiame pėsčiųjų ir dviračių take. 51-erių dviratininkas susidūrė su į šį taką įbėgusiu šunimi.

Antradienį Lietuvoje eismo įvykiuose nukentėjo net keturi dviratininkai. Ir jie sudarė beveik pusę visų tądien sužalotųjų avarijose. Net du iš minėtų keturių asmenų į tokias situacijas pateko Kaune arba pakaunėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

To: to Patyręs

Tai jam ne policiją ir net ne daktarą iššaukt reikėjo. Reikėjo - Kunigą.

Trikojis \\\\\.../////

Gaidžiams pasisekė,kad aš ne aukštas pareigūnas,nes už SUNKŲ girtumą amžnai vair.teisių nematytų ir savo "tačkę" tik iš nuotraukų prisimintų.

senelis

pagavai girta iskart foto po to ikelt i spauda o ne slepti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS