Gesinti degančių siuvyklos lubų lėkė gausios Kauno ugniagesių pajėgos | kl.lt

GESINTI DEGANČIŲ SIUVYKLOS LUBŲ LĖKĖ GAUSIOS KAUNO UGNIAGESIŲ PAJĖGOS

  • 2

Penktadienį gausios Kauno ugniagesių gelbėtojų pajėgos skubėjo į Draugystės gatvėje įsikūrusią siuvyklą „Edmundas ir partneriai“, kuri bendrovės internetinėje svetainėje skelbiasi su savo drabužių kolekcijomis dalyvaujanti tarptautinėse parodose, o šiuo metu jai taikomos mokestinės pagalbos priemonės dėl COVID-19.

Apie 9 val. ryto viena iš šios bendrovės darbuotojų pranešė, kad jų dviejų aukštų pastate – pagalbinėse patalpose dega lubos.

Į įvykio vietą pasiųstos keturios autocisternos iš trijų Kauno ugniagesių gelbėtojų komandų.

Pirmoji iš jų buvo įvykio vietoje jau po penkių minučių. Kaip teigiama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos paros įvykių, užregistruotų balandžio 17-ąją, suvestinėje, atvykus į gaisravietę atviros liepsnos nesimatė. Bendrovės darbuotojai jau buvo užgesinę gesintuvu degusį šviestuvą ir pakabinamas lubas. Tačiau spėjo išdegti vienas kvadratinis metras lubų, o šviestuvas sudegė.

Ugniagesiai gelbėtojai, savo ruožtu, patikrino, ar nėra daugiau gaisro židinių, išardydami apie tris kvadratinius metrus lubų.

Kol patalpos vėdintos, į įvykio vietą Bendrojo pagalbos centro atsiųsti greitosios medikai apžiūrėjo penkis gaisrą gesinusius įmonės darbuotojus. Pirminiais duomenimis, nė vienas jų nenukentėjo.

Ugniagesių suvestinėje konstatuojama, kad gaisras siuvykloje kilo dėl elektros įrenginių, prietaisų ar instaliacijos gedimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

O prie ko Tarptautinės parodos ir COVID 19? Gaisras juk nei dėl vieno nei dėl kito ... Rasytojai Jūs rašytojai....

ALGIS

NUO SIUVIMO TEMPO NET ADATOS PERKAITO .A

SUSIJUSIOS NAUJIENOS