Girtas kaunietis įtūžį išliejo ant moters – spyrė jai į galvą, o vėliau bandė žalotis pats | kl.lt

GIRTAS KAUNIETIS ĮTŪŽĮ IŠLIEJO ANT MOTERS – SPYRĖ JAI Į GALVĄ, O VĖLIAU BANDĖ ŽALOTIS PATS

  • 3

Pirmadienio vakarą Kaune fiksuotas smurto protrūkis – neblaivus vyras spyrė moteriai į galvą. Vėliau, galbūt supratęs situacijos absurdiškumą, areštinėje jis pats bandė save žaloti.

Kaip rašoma Kauno policijos paros įvykių suvestinėje, gruodžio 7 d. apie 21.15 val. Kaune, P. Lukšio g., 31-erių vyras spyrė 55-erių moteriai į galvą. Nukentėjusioji dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė.

Pasak Kauno policijos, neblaivus (1,81 prom.) įtariamasis buvo atvesdintas į Kauno apskr. VPK, kur tą pačią dieną apie 22 val. 35 min. laikino sulaikymo patalpoje bandė save žaloti.

Vyras nedelsiant pristatytas į ligoninę, kur nenustačius sužalojimų, uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Gairės: smurtas, smurtas prieš moterį, spyrė į galvą, bandė žalotis, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vika

Kazkoks banditas spyre moteriai i galva ir sulaikytas del viesosios tvarkos pazeidimo? Mano supratimu viesosios tvarkos pazeidimas yra pvz.slapinimasis viesoje vietoje, siuksliu metymas nenustatytose vietose, izulus keikimasis ir pan.dalykai, bet spyris i galva? Cia zmogaus zalojimas ir visuomenes negerbimas ir joks ne viesosios tvarkos pazeidimas. Tokie turi buti baudziami uz kuno suzalojima ir labai grieztai. Anksciau gaudavo 15 paru ir turedavo atlikti visuomenei naudingus darbus, pvz. sluoti gatves ir pan. O dabar? Kiekvienas neadekvatus siknius gali tave uzpulti,apspardyti ir nieko? Valdzia, kur mes einame?

turbut

davede cholera

bande ,,save zalotis,bet nenustacius suzalojimu

uzdarytas y arestine,,,,,matomai bande byr....ka nusikast bet nepasieke

SUSIJUSIOS NAUJIENOS