I. Budrienės sūnų sužalojusiam kovotojui pareikšti įtarimai | kl.lt

I. BUDRIENĖS SŪNŲ SUŽALOJUSIAM KOVOTOJUI PAREIKŠTI ĮTARIMAI

  • 63

Nepilnametį nestandartinių kovų renginio metu sužalojusiam vyrui pareikšti įtarimai, pranešė prokuratūra.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, įtariamasis, vienas iš renginio organizatorių, Remigijus Viršila, ranka smogė nepilnamečiam reperiui į veidą. Tai įvyko kovo 13 dieną renginio metu.

Ketvirtadienį vyko apklausos. Nepilnametį galimai sužalojusiam R. Viršilai pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Įtariamasis kaltės dėl galimai įvykdytos nusikalstamos veikos nepripažįsta, nurodoma pranešime.

Už šią nusikalstamą veiką numatoma bausmė viešaisiais darbais, bauda, laisvės apribojimas arba areštas.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Ketvirtojo skyriaus prokuroras.

Verslininkė I. Budrienė po incidento žiniasklaidai yra pasakojusi, kad kovotojo ir jos sūnaus nesutarimai prasidėjo dar prieš renginį. Nepilnametis, anot jos, iš R. Viršilos yra sulaukęs balso žinučių su keiksmažodžių lavina.

Pradedantysis reperis R. Viršilos organizuotame renginyje norėjo laisvu stiliumi parepuoti, tačiau pasirodymo iki galo nebaigė. Kovotojas aiškina, kad yra nekaltas, kad buvo įžeistas, kad nepilnametis pirmas pradėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (63)

Inga

Kaip baigėsi?

as

proto nerasta,ten pas ji ne smegenys,o siulai.....,,ta nuteis,nes budrienes,o jurbarkiski isteisino,nes teveliai daug pinigu turi.....,teisesauga supuvus ,kaip ir valdzia,kur yra bosas su prezidentu................................................

keista

kodel "kovotojai" neturi smegenu ,kur jos pas juos ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS