Į Kauno ligoninę naktį paguldytas vaikas: motina tvirtina, kad susižalojo pats (papildyta) | kl.lt

Į KAUNO LIGONINĘ NAKTĮ PAGULDYTAS VAIKAS: MOTINA TVIRTINA, KAD SUSIŽALOJO PATS (PAPILDYTA)

  • 9

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Kauno klinikų medikams atvežtas, kaip teigiama, susižalojęs šešiametis. Šiaulių apskrities, kurioje gyvena nelaimėlis, policijai apie šį mįslingą įvykį pranešė mažametį gydantys medikai, perdavę ir vaiką atlydėjusios mamos žodžius apie nelaimės aplinkybes. Kol mama neapklausta, pagrindinė šį įvykį tiriančių pareigūnų versija – nelaimingas atsitikimas. 

Policijos departamento suvestinėje teigiama, 2017 m. gimęs mažametis buvo pristatytas iš savo namų Raseiniuose į Kauno ligoninę vasario 12 d. apie 2.40 val. Nors jo mama, gimusi 1987 metais, paaiškino, kad sūnus paslydęs nukrito ir susižalojo vasario 11 d. apie 18 val. T. y. prieš daugiau kaip aštuonias valandas.

Panašu, kad tai galėjo būti ne pirma šio judraus berniuko patirta trauma ir ankstesnės baigėsi kur kas geriau, dėl ko mama galėjo ne iš karto įvertinti sudėtingą situaciją.

Nei Raseinių seniūnijos socialinių paslaugų centro darbuotojams, nei Vaiko teisių apsaugos specialistams Klinikose gydomo šešiamečio šeima lig šiol nebuvo žinoma.

Šiaulių apskrities policija taip pat kol kas tik surinko medžiagą dėl nesunkaus mažamečio sveikatos sutrikdymo, už ką gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų, bet ikiteisminio tyrimo dar nepradėjo – laukiama žinių iš Kauno klinikų bei teismo medicinos ekspertų išvadų.

Kadangi mama išvyko greitosios automobiliu kartu su sūnumi į Kauną, ji iki šiol neapklausta, kaip ir mažametis, dėl konstatuotų kaukolės kaulų lūžių gydomas Neurochirurgijos skyriuje. Laimė, vaikų renimacijos specialistų pagalbos jam neprireikė.

Pranešdami apie šį savo pacientą policijai, medikai pasidalijo ir jo mamos versija apie nelaimės aplinkybes, kurią ji vėliau patvirtino telefonu Šiaulių policijos pareigūnams. Nepaisant to, Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė kol kas negali atsakyti į klausimą, ant ko arba iš kokio aukščio reikėjo nukristi, kad patirtum tokią traumą. Šiaulių apskrities policijos atstovė tegalėjo pasakyti, kad viskas įvyko šešiamečio namuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

pagal džiunglių įstatymus

Na jei ne sunkus kokio beso vežti iš Raseinių i Kauno klinikas? Kam shuda malti? Ir kaip visuomet kaltas tas, kas yra silpnas :šiame įvykyje - vaikas. Gyvuliams galioja tik džiunglių įstatymai: kas stiprūs, tas ir teisus.

ka ka

tai kur nutrauka sitos sadistes?

Tai

Degradų veiksmai,žaloti vaikus kuo toliau tuo šitų py...daugiau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS