Automobilyje su narkotikais pričiuptas kaunietis pareigūnams išsitarė – jų turėjo ir namuose | kl.lt

AUTOMOBILYJE SU NARKOTIKAIS PRIČIUPTAS KAUNIETIS PAREIGŪNAMS IŠSITARĖ – JŲ TURĖJO IR NAMUOSE

  • 3

Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai, ketvirtadienį patikrinę įtarimą sukėlusį automobilio vairuotoją, rado narkotinių medžiagų. Vyras pareigūnams prisipažino, jog kvaišalų turi ne tik automobilyje, bet ir namuose.

Kaip pranešė policija, apie 17.10 val. Kaune, V. Krėvės prospekte, pastebėjo automobilį „Seat“. Pareigūnams priėjus prie automobilio, jo 25 metų vairuotojas atidarė automobilio langą ir iš vidaus pasklido specifinis galimai narkotinių medžiagų kvapas.

Policininkams pasiteiravus, ar vyras turi draudžiamų daiktų, jis pateikė maišelį su galimai narkotinėmis medžiagomis. Be to, kaunietis prisipažino, jog namuose turi daugiau galimai narkotinių medžiagų.

Atlikus kratą vyro namuose, V. Krėvės prospekte, rasta apie 70 gramų, įtariama, narkotinių medžiagų. Kaunietis anksčiau policijos pareigūnams žinomas nebuvo.

Pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti pagal Baudžiamojo kodekso 259 straipsnio 1 dalį.

Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kai

Turim nuo aukščiausios valdžios palaiminimus, savom reikmėm alia.. Tai ištručins greit lietuvius. Jų toks tikslas. Pažiūrėkit kas darosi, 10mečiai jau priklausomi... Pasaulio pabaiga!!! Raut tą blogį su šaknim

Tam tai

Nu bet tamsta ir prietranka.auksciausio lygio pusdurnis.pagarba

tai

jei panabasu reiskia butyn suimt o gal tai soda ? juk palecki irgi iremino kad buvo /panasus/ i spika nes ta patvirtyno hebros narkusa tai basty reikejo taipogi iremint bet sis isvis dingo is akiraccio o paleckio broliux kaip nieko niekur tyliai ved lauda lrt buv /komtiesa/ tai duod minties kad vyksta kazkoks politzaidymas kurio pasekmes dar neaiskios nors jau matosi kokie padarai uzva ldo viska tai andropov berija sadistai ir panasus satanystaiz=0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS