Į Pravieniškes atsiųstame virdulyje – slapta „dovanėlė“ | kl.lt

Į PRAVIENIŠKES ATSIŲSTAME VIRDULYJE – SLAPTA „DOVANĖLĖ“

  • 2

Pravieniškių pataisos namuose-atvirojoje kolonijoje bausmę atliekančiam nuteistajam atsiųstame virdulyje tarnybinis šuo aptiko, kaip įtariama, narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos Saugumo valdymo skyriaus pareigūnams tikrinant elektrinį virdulį, kuris buvo atsiųstas nuteistajam pašto siunta, pastebėta, kad minėto virdulio dugno korpusas galimai klijuotas, todėl jis buvo išardytas. Išardę virdulio dugną pareigūnai pastebėjo viduje aplink virdulio šoną ratu einančią juodą apvalią guminę juostą, kuri vienoje vietoje buvo kirpta ir suklijuota. Įtarus, kad viduje gali būti narkotinės ar psichotropinės medžiagos, į pagalbą buvo pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi. Akita išmokytais judesiais kinologui patvirtino, kad šioje virdulio dalyje gali būti slepiamos narkotinės ar psichotropinės medžiagos. Ir pareigūnų, ir jų pagalbininko įtarimai pasitvirtino – perkirpus minėtą juostą pabiro balta biri medžiaga.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Senele

O kiek patys inesa ,nesigirria.

Kopustas.

Gi jau antra Pavasario diena, gal jis tokia dovanele gavo tik Vienkartine, Pavasario Proga.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS