Į Vilijampolę skubėjo specialiosios tarnybos: mažametės elgesys išgąsdino pilietiškus asmenis | kl.lt

Į VILIJAMPOLĘ SKUBĖJO SPECIALIOSIOS TARNYBOS: MAŽAMETĖS ELGESYS IŠGĄSDINO PILIETIŠKUS ASMENIS

  • 8

Ketvirtadienio popietę Kauno specialiosios tarnybos lėkė į Vilijampolę gelbėti mažametės. Gautas pranešimas, kad viename Varnių gatvės daugiabutyje – praviras buto langas, o ant jo palangės vaikšto mergaitė.

Bendrasis pagalbos centras, reaguodamas į šį sunerimusio įvykio liudytojo pranešimą, užregistruotą 16.39 val., pasiuntė į Varnių gatvę visas specialiąsias tarnybas.

Ugniagesių gelbėtojų ir greitosios medikų pagalbos neprireikė. Tačiau policija įvykio vietoje, besiaiškindama jo aplinkybes, užsibuvo.

Paaiškėjo, kad minėta 2015 m. gimusi mergaitė buvo tą popietę namuose su mama. Tačiau tuo metu, kai buvo pranešta apie mažametei gresianti pavojų, mama buvo kitame kambaryje. O mergaitė kažką pametė ant palangės, dėl ko ir lipo ant jos, nepaisydama, kad praviras šio buto antrajame aukšte langas.

Anot sureagavusiųjų į tai ir paskambinusiųjų telefonu 112, pokalbio metu mažametė nuo palangės nulipo. Tačiau galimai tik pasislėpė bute, pamačiusi, kad buvo pastebėta ir kažkam dėl to skambinama. Ir sunku pasakyti, kas dar gali būti tokio amžiaus vaiko galvelėje ir, ką jis dar gali sumanyti, manydamas, kad niekas jo nemato. 

Anot policijos atstovės, toks paskambinusiųjų šiuo atveju telefonu 112 pilietiškumas yra sveikintinas. Geriau, kaip šiuo atveju, išsiaiškinti, kad baimė – perdėta, o mergaitei jokio pavojaus nebuvo, negu konstatuoti dar vieną nelaimę.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Ahw

7 - 8 metų mergaitė,užsilipo ant palangės,kad kažką nuo jos pasiimti,ar jūs mąstot?

Jie

Ne pilietiški o trenkti

perdėtas

pilietiškumas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS