Ieško ir pareigūnai, ir artimieji, tačiau jauno vyro surasti nepavyksta | kl.lt

IEŠKO IR PAREIGŪNAI, IR ARTIMIEJI, TAČIAU JAUNO VYRO SURASTI NEPAVYKSTA

  • 15

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai toliau vykdo Arnoldo Rakausko paiešką.

22-ejų metų vyras gruodžio 29 d. apie 23 val. išėjo iš pažįstamo namų Kauno rajone, Vandžiogalos sen., Kazimieravos k., ir nebegrįžo.

Išeidamas vaikinas vilkėjo juodus džinsus, tamsius marškinėlius. Vaikino ūgis – apie 185 cm.

Dar tą pačią naktį, sulaukus pranešimo, jauno vyro pareigūnai ieškojo pasitelkdami tarnybinius šunis. Dienos metu, leidus oro sąlygoms, paieškai buvo pakeltas ir sraigtasparnis. Šią savaitę pareigūnai kartu su kolegomis iš priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos Vilniaus ir Kauno valdybų, pasitelkus povandeninius dronus, apieškojo devynis vandens telkinius, upių prieigas, jų krantus. Į paiešką pasijungė ir artimieji. Tačiau, deja, vyro surasti nepavyksta.

„Jis viešėjo pas draugą pakaunėje, Kazimieravos kaime. Vakare jie išėjo į lauką, Arnoldas nieko nesakęs nuėjo. Draugas galvojo, kad pasivaikščios ir grįš, tačiau taip neatsitiko“, – kitą dieną po dingimo portalo kauno.diena.lt žurnalistams susijaudinusiu balsu pasakojo dingusiojo draugė ir užsiminė, kad su savimi vaikinas pasiėmė tik raktus. Mergina pasakojo, kad aplink draugo, pas kurį viešėjo A. Rakauskas, namus – vien miškai ir pievos.

Arnoldas Rakauskas/Asmeninio archyvo nuotr.

Asmenis, galinčius suteikti vertingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnus el. paštu regina.kriveginenė@policija.lt arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Ypatingai pareigūnai ragina atsiliepti gyventojus, kurie gruodžio 29 d. nuo 22.30 val. važiavo Kauno r. nuo Kazimieravos k. link Vandžiogalos, link Domeikavos arba link Jonavos ir pastebėjo keliu einantį asmenį ar visa tai užfiksavo automobilyje įrengtu vaizdo registratoriumi.

Taip pat pareigūnai prašo Kauno r., Vandžiogalos sen., gyventojų apžiūrėti savo ne tik apleistus pastatus ar daržines, tačiau taip pat ir ūkinius pastatus, garažus bei kitus negyvenamus statinius.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

minde

buvo dinges senelis musu tai patys ieskojom suradom ir dar policijai turejom aiskintis protokolus rasyt patys ieskokit klausinekit nes musu policija po 2men kazjka bando daryt.

100 procentu

cia bus tas draugas prikišes nagus, nesiriša galai kazkaip... nelogiska kad išejo iš niekur nieko ir nebegrizo.

Anoniminis

Dirbami laukai aplinkui, bet ir gyvenvietė didesnė netoli, šalia keli namai, kelias neapšviestas, o miškai nutolę gal po 2-3 km į abi puses, netoli namų upelis. Taip pat yra toliau keli tankūs nedideli miškeliai/krūmynai, vienas su nedideliu tvenkinuku, kitame smėlio karjeras ir šalia upelis. Tikrai toks dingimas mistika, o dar tą vakarą buvo didelis žvarbus vėjas eiti plikam pasivaikščioti. Tikrai reikėtų ieškoti arčiausiai dingimo vietos, kur niekas nesitiki, kad gali būti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS