Ieškomas nuteistasis: iš policijos komisariato pabėgo „Porsche“ automobiliu | kl.lt

IEŠKOMAS NUTEISTASIS: IŠ POLICIJOS KOMISARIATO PABĖGO „PORSCHE“ AUTOMOBILIU

  • 11

Iš Kėdainių policijos antradienį pabėgo nuteistasis arešto bausme.

Kaip skelbia Lietuvos kalėjimų tarnyba, Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, jog pabėgo nuteistasis Mantas Mančauskas, gimęs 1997 metais.

Vyras iš Kauno kalėjimo į Kėdainių policijos komisariatą rugsėjo 5 d. 16 val. buvo pristatytas procesiniams veiksmams atlikti.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Paskelbta nuteistojo paieška.

Kaip praneša Kauno policija, pirminiais duomenimis, iš komisariato pasišalinęs vyras įsėdo į automobilį „Porsche Cayenne“. Automobilis apie 23 val. rastas Kėdainiuose.

Policijos departamentas skelbia, kad M. Mančauskas buvo nuteistas už pasikėsinimą įvykdyti nusikalstamą veiką, vagystę ir svetimo turto sugadinimą ar sunaikinimą. Kauno apylinkės teismo Jonavos rūmų sprendimu jam skirta 90 parų arešto.

Pastebėjus šį asmenį, prašoma nedelsiant pranešti Lietuvos kalėjimų tarnybos budėtojams telefonu 8 5 271 9051 arba skubios pagalbos telefonu 112.

Dabar jam pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kalinio pabėgimo.

Tas, kas būdamas sulaikytas, suimtas ar atlikdamas arešto, laisvės atėmimo ar laisvės atėmimo iki gyvos galvos bausmę pabėgo iš jo laikymo vietos, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

GALERIJA

  • Ieškomas nuteistasis: iš policijos komisariato pabėgo „Porsche“ automobiliu
V. Balkūno/BNS, Lietuvos kalėjimų tarnybos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Š

Patys paleido, paskui patys skelbia, kad, tipo, pabėgo!!!!!!

Kaimiečių inspektorius

Tas "kaimietis" tikras kaimietis

kaimietis

Senais sovietiniais laikais mes,piemenys,nupirkdavome musu apylinkes milicininkui-igaliotiniui Agdamo-spirituoto marmalo-ir kol tas dr.milicininkas prisproges drybsodavo po klevu,su jo emka-MK 750 motociklas su priekaba,po kaima rodeo darydavome.Geri buvo laikai mums,piemenims,ziuriu,dabar jaunoji karta eina musu pedomis,nes gi nieks nesikeicia.Gal ir buterbrodas ikistas pistoleto dekle ,kaip to sovietinio milicininko,nes ir ta mes patikrinome .Mentas visada yra mentas,tai aksioma,irodineti nereikia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS