Įminta skenduolio su kasa mįslė: paaiškėjo, kad jis buvo dvigubai jaunesnis negu manyta | kl.lt

ĮMINTA SKENDUOLIO SU KASA MĮSLĖ: PAAIŠKĖJO, KAD JIS BUVO DVIGUBAI JAUNESNIS NEGU MANYTA

  • 13

Kauno teisėsaugininkų užsispyrimas aiškinantis, kieno drabužiai vieną šiųmetės liepos penktadienio vakarą buvo rasti ties Nemuno ir Neries santaka ir kieno kūną po keturių dienų Nemunas išplukdė ties Kulautuva, davė vaisių. Raktu į šios mįslės įminimą tapo minėto skenduolio DNR, nors tokį patį turi ir dar vienas 21-erių metų kaunietis – velionio brolis dvynys.

Kaip jau rašyta, tą liepos 21-osios vakarą gavus pranešimą apie ties minėta santaka aptiktus drabužius bei sportinius batus, ten skubėjo visos specialiosios tarnybos.

Ugniagesių gelbėtojų narai ieškojo galimo skenduolio su valtimi. Tačiau pradėjus temti, paieškos buvo nutrauktos.

Nerado tada policija ir liudytojų, mačiusių kaip skendo žmogus, todėl neatmesta ir prielaida, kad tai galėjo būti kažkieno pokštas.

Tačiau liepos 25-osios pavakarę iš Nemuno ties Kulautuva buvo ištrauktas nuogo vyro kūnas. Policija tada skelbė, kad nežinomasis, turėjęs gana specifinę išvaizdą – rudus plaukus, supintus į ilgą kasą, bei barzdą, vizualiai – apie 40-50 metų.

Vėliau, prašant visuomenės pagalbos atpažinti šį asmenį, kurio drabužiai galimai rasti prieš kelias dienas Kaune – ties Nemuno ir Neries santaka, jau teigta, kad jis galimai buvo apie 35-40 metų.

 

 

Nesulaukus pagalbos iš visuomenės, nuspręsta griebtis paskutinio šiaudo – pabandyti nustatyti velionio asmenybę pagal DNR. Tačiau ši taktika galėjo pasitvirtinti tik tuo atveju, jeigu šis asmuo – teistas.

Tokiu būdu ir nustatyta, kad iš Nemuno ties Kulautuva buvo ištrauktas Kaune, Partizanų gatvėje, gyvenusio 21-erių J. Š., kuris buvo iš dvynių, kūnas.

Apklausus šio asmens mamą, paaiškėjo, kad ji jau nuo liepos vidurio gyvena tik su vienu iš dvynių. Po to, kai kitas dvynys jį sumušė, policija pirmajam skyrė apsaugos nuo smurto artimoje aplinkoje orderį, įpareigojantį nesiartinti prie brolio. Anot dvynių mamos, tada ji palydėjo mušeiką iki Nakvynės namų, tačiau jis ten ilgai neužsibuvo.

Minėti drabužiai ties Nemuno ir Neries santaka buvo rasti už savaitės. Dvynių mama prisipažino mačiusi internete jų nuotrauką, tačiau to nesureikšmino, nes policija skelbė, kad šie rūbai galimai priklausė apie 35-40 metų vyrui. O į policiją dėl sūnaus dingimo mama teigė nesikreipusi, nes buvo įsitikinusi, kad ši jo ir taip ieško.

Policijos nuotr.

Tai, kad būtent vienas iš dvynių buvo ištrauktas liepos pabaigoje iš Nemuno ties Kulautuva, paaiškėjo ne per seniausiai.

Tačiau ikiteisminis tyrimas, pradėtas tada dėl nežinomojo mirties priežasties nustatymo, dar nebaigtas, nes dar nėra į tai atsakančios galutinės ekspertų išvados. Nors Nemune aptikto J. Š. mama neslėpė, kad jis buvo ne kartą užsiminęs apie galimą tokią baigtį.

GALERIJA

  • Įminta skenduolio su kasa mįslė: paaiškėjo, kad jis buvo dvigubai jaunesnis negu manyta
  • Įminta skenduolio su kasa mįslė: paaiškėjo, kad jis buvo dvigubai jaunesnis negu manyta
  • Įminta skenduolio su kasa mįslė: paaiškėjo, kad jis buvo dvigubai jaunesnis negu manyta
  • Įminta skenduolio su kasa mįslė: paaiškėjo, kad jis buvo dvigubai jaunesnis negu manyta
Skaitytojo, policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Vilius

Dvigubai vyresnis, perpus jaunesnis Bent jau antraštes rašykit be klaidų

Žurnaliūgai

Rašinėlio autoriui labai prastai sekasi su gramatika , klaidų belekiek ir su matematika. Antraštė afigiena - dvigubai jaunesnis ! Gali būti dvigubai vyresnis arba perpus jaunesnis.

nu nesakykit kad vakcynos neveikia.... jos veikia !!!

nuostabus rezultatai....a PSD vezdu licenzijomis veiklai ir leidimai ir kontroles ir privatus pensijiniai fondai ir nemokamas gydimas eilese prie telefono kad uzsiregistruot i eile i poliklinika....ir brangus mokamas parkingas... ir vakcinatoriai ir QR kodai ir gardeliai....viskas duoda nuostabu rezultata : GEROVE elektrikams ...ble...aferistiska sutartis i privalomas abonementas vakcinom ble...... i tebunie homo sovietikam galas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS