Juodas savaitgalis Kauno 80-mečiams: pavojingiausia jiems buvo Žaliakalnio gatvėse | kl.lt

JUODAS SAVAITGALIS KAUNO 80-MEČIAMS: PAVOJINGIAUSIA JIEMS BUVO ŽALIAKALNIO GATVĖSE

  • 4

Kaip jau rašyta, šių iškalbingų nelaimių sąrašą pradėjo šeštadienio ryto įvykis K.Petrausko gatvėje. Jo kaltininkas, pasišalinęs iš įvykio vietos, jau nustatytas.

Patikslintais duomenimis, kuriuos šiandien pateikė Lietuvos kelių policijos tarnyba, tądien apie 11.15 val. į automobilį „VW Passat“, pasukusį iš Č. Sasnausko gatvės dešinėn – į K. Petrausko gatvę, atsitrenkė „VW T-Rock“ su „Citybee“ užrašu. Šio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino, dėl ko kilo įtarimas, kad jis galėjo būti neblaivus arba neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

Šio eismo įvykio metu nukentėjo „VW Passat“ vairavusios 76-erių senjorės 80-metis keleivis, sėdėjęs galinėje sėdynėje.

Skaitytojo nuotr.

Anot Kauno policijos, bendradarbiaujant su įmone, kuriai priklauso bėglio vairuotas automobilis, šis buvo identifikuotas dar tą patį šeštadienį. Tačiau jo surasti iki pirmadienio vidurdienio dar nepavyko.

Savaitgalį Kauno Žaliakalnyje užregistruoti net trys įskaitiniai eismo įvykiai. Vienas iš jų susijęs su dviem šeštadienio vakaro nelaimėmis Kauno automobilių stovėjimo aikštelėse arba jų prieigose, per kurias nukentėjo pėstieji eismo dalyviai.

Tądien, po aštuntos vakaro, Uosio gatvėje, pirminiais duomenimis, automobilis BMW, išvažiuodamas iš automobilių stovėjimo aikštelės, suko į kairę ir pėsčiųjų perėjoje partrenkė 8 metų mergaitę. Apie šį eismo įvykį policijai nebuvo pranešta. Į gydymo įstaigą dėl jo metu nukentėjusios mažametės buvo kreiptasi kitą dieną.

Tą patį šeštadienio vakarą – tik prieš septynias vienoje Aukštųjų Šančių automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje Verkių gatvėje, kuri neapšviesta ir įvykio metu jos danga buvo šlapia, buvo sužeista ja ėjusi 80-metė, kurią kliudė 31-erių metų vyro vairuojamas automobilis „Mazda“.

Sekmadienio popietę panašaus amžiaus pėsčioji buvo sužalota Radvilėnų plente – Ąžuolyno parko pėsčiųjų ir dviračių take. Ja kliudė ta pačia kryptimi dviračiu važiavęs 42 metų vyras. 81 metų nukentėjusioji paguldyta į ligoninę. Ji buvo vienintelė sekmadienį šalyje eismo įvykiuose nukentėjusi pėsčioji.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ALGIS

Pamačius važiuojant ''Citybee'' ,geriau trauktis į šoną ir sustoti , nes kiek teko matyti jų vairavimą , TRŪKSTA ŽODŽIŲ .

Jonas

DALIA, CITIBY vairuotojas buvo jūsų pažystamas, kad žinot kiek metų jam buvo?

Antanas

Šiandien stovėjo sudaužytas citybee automobilis Aukštaičių-Aušros sankryžoje.......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS