Kai išgėrus jūra – iki kelių: išsiblaivęs jonaviškis sulaukė sąskaitos už valandos šėliones | kl.lt

KAI IŠGĖRUS JŪRA – IKI KELIŲ: IŠSIBLAIVĘS JONAVIŠKIS SULAUKĖ SĄSKAITOS UŽ VALANDOS ŠĖLIONES

  • 4

Pirmosios pažinties su Jonavos policija vaisius 38-erių metų šio miesto gyventojas „skanaus“ dar ilgai. Per vieną nakties iš sekmadienio į pirmadienį valandą jis sugebėjo užsidirbti net dvi bylas.

Pirmiausiai už alkoholinių gėrimų vartojimą viešoje vietoje, nustačius vidutinį – 2,26 prom. girtumą, jam tąnakt – 1.10 val. buvo surašytas protokolas ir pradėta administracinė teisena.

O po valandos pastebėta, kad išdaužtas Jonavos policijos komisariato lango stiklas. Vaizdo kameros užfiksavo, kad į policijos turtą pasikėsino minėtas, prieš valandą už girtavimą viešoje vietoje nubaustas asmuo.

Nors pirmadienio Policijos departamento suvestinėse buvo skelbiama, kad įtariamasis svetimo turto sugadinimu ieškomas, jo paieškos ilgai neužtruko – šiam asmeniui jau yra pareikštas ir įtarimas dėl policijos lango suniokojimo.

Žodžiu, išsiblaiviusiam karštakošiui pateikta tokia sąskaita už jo vienos valandos naktinius nuotykius: už alkoholinių gėrimų vartojimą gatvėse, stadionuose, skveruose, parkuose ir visų rūšių viešajame transporte Administracinių nusižengimų kodeksas numato baudą nuo 20 iki 100 eurų, o už svetimo turto sunaikinimą ar sugadinimą Baudžiamasis kodeksas grasina viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba net jos atėmimu iki dvejų metų.

Pasakodami šią pamokančią istoriją, policijos pareigūnai buvo linkę akcentuoti, kad iki tos nakties minėtas, iki kaklo prisidirbęs asmuo jiems nebuvo žinomas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Vania

Sinkevicius yra pavyzdis is kur gauti pinigu nuostoliams atlyginti

ArunaS

Ir vėl policnykus nuskriaudė.

Tadas blaivininkui

Gydykis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS