Kaimynas paauglį mušė metaline lazda, kitas užpuolikas išsitraukė kirvį | kl.lt

KAIMYNAS PAAUGLĮ MUŠĖ METALINE LAZDA, KITAS UŽPUOLIKAS IŠSITRAUKĖ KIRVĮ

  • 3

Kriminalinių įvykių suvestinėse mirga pranešimai apie smurto protrūkius pirmą 2017 metų dieną. Tokių nusikaltimų buvo ir Kaune.

Policijos departamento duomenimis, nuo agresyvaus kaimyno Kaune nukentėjo nepilnametis. Pirmąją naujų metų naktį, apie 3 val., Kovo 11-osios g. kaimynas įsitempė į savo butą 2000 m. gimusį paauglį ir sumušė jį metaline lazda. Nukentėjusysis dėl rankos piršto lūžio bei kūno sumušimų gydomas ambulatoriškai.

Neblaivus 27-erių metų įtariamasis uždarytas į areštinę.

Kaune sulaikytas plėšikas, kuris pirmiausia grasino namo gyventojui kirviu, o vėliau pasislėpė rūsyje. Vakar apie 20 val. 30 min. į A. Mackevičiaus g. esantį namą, išdaužęs rūsio lango stiklą, įsibrovė vyriškis. Jis pasibeldė į vieno buto duris, o 70-mečiui šeimininkui jas atidarius pareikalavo pinigų, išsitraukė kirvį ir bandė juo sužaloti. Buto šeimininkui pasipriešinus, užpuolikas pasišalino atgal į rūsį, kur ir buvo sulaikytas. 

1984 m. gimęs įtariamasis uždarytas į areštinę. Jis taip pat buvo neblaivus.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nesvarbu

Kazin ka 16 metu jaunuolis tokiu laiku veikia,jis turetu buti namie

Ajė

Įdomu,už ką prikūlė.Jeigu vagišius,jeigu plėšikėlis,tai nieko baisaus.Gal tas kaimynas išsigandęs puolė tą plėšikėlį-juk nežinai,kokių tikslų vedinas jis atsirado kaimyno kieme.

Anonimas

mazai dave ...... uzdubasyt reikejo ir ta paaugly ir ta is rusio uzpuolika....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS