Kaišiadoriečiai gali lengviau atsikvėpti: ne vieną mėnesį siautėję vagišiai – sulaikyti | kl.lt

KAIŠIADORIEČIAI GALI LENGVIAU ATSIKVĖPTI: NE VIENĄ MĖNESĮ SIAUTĖJĘ VAGIŠIAI – SULAIKYTI

  • 5

Policija sulaikė tris vyrus, įtariamus kelis mėnesius vykdžius vagystes Kaišiadorių rajone.

Kaip trečiadienį pranešė Kauno apskrities policija, rugsėjo 18 dieną pastebėta, kad Kaišiadorių rajone esančiame Eitekonių kaime įsilaužta į sodybą ir pavogta traktoriuko priekaba. Kitą dieną gautas pranešimas, kad Gegužinės kaime iš sandėliukų pavogtas automobilinio akumuliatoriaus įkroviklis, meškerė, sugadintos durys.

Pasak policijos, panašios vagystės įvykdytos ir rugsėjo 27 bei 28 dienomis: iš Vilionių kaime esančios sodybos pavogti joje buvę įvairūs daiktai, o Kaišiadoryse, įsibrovus į įmonei priklausantį pastatą, pavogtas deguonies balionas, deguonies ir propano guminės žarnos su dviem reduktoriais bei metalo pjovimo įrankiu, keturi metaliniai refiveriai, metaliniai laipteliai ir kiti daiktai.

Spalio 1 dieną Stoniavos kaime, įsilaužus į garažą, pavogta 100 litrų dyzelinio kuro, o spalio 28 dieną gautas pranešimas, jog buvo įsibrauta į Kaišiadorių įmonės cecho patalpas ir pavogti pastate buvę įvairūs daiktai: pusiau automatiniai suvirinimo aparatai, akumuliatoriniai, elektriniai suktukai, kampiniai šlifuokliai, nešiojamasis kompiuteris ir jame buvę įmonės dokumentai. Dėl šios vagystės įmonė patyrė apie 1,5 tūkst. eurų žalą.

Laikotarpiu nuo lapkričio 7 iki 15 dienos įsilaužus į namą Kaišiadoryse buvo pavogtas televizorius, indukcinė kaitlentė, akumuliatoriniai suktuvai-gręžtuvai, šlifuokliai, sukimo antgalių komplektas, senovinės monetos, lauko šviestuvas, aukšto slėgio plovykla. Patirti nuostoliai buvo įvertinti 1,7 tūkst. eurų.

Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai gruodžio 1 dieną sulaikė du asmenis, kurie siejami su minėtomis vagystėmis. Anksčiau už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis bei vagystes kelis kartus teistam 1986 metais gimusiam Kaišiadorių rajono gyventojui paskirta kardomoji priemonė – periodinis registravimasis policijos įstaigoje. Kitam, su dviem iš minėtų nusikalstamų veikų siejamam, praeityje už vagystes ir viešosios tvarkos pažeidimus teistam 1997 metais gimusiam Kaišiadorių gyventojui paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Tyrimo metu nustatytas ir trečias įtariamasis, gimęs 2000 metais, šis kaišiadoriškis anksčiau teistas už vagystes ir viešosios tvarkos pažeidimus. Jis taip pat įpareigotas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

savaite bus ramu

uz savaites teisejai su prokurorais ir advokatais pasiims duokle juos paleis .... ir viskas prasides is naujo....

Karmenas

Pagaunam paleidziam,pagaunam paleidziam... butu juokinga jei nebutu graudu

Jonas to nušaut negyvai

O ar galima dar ir gyvai nušaut:))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS