Gaisras Kaišiadorių rajone šeimą paliko be nieko: meldžia pagalbos | kl.lt

GAISRAS KAIŠIADORIŲ RAJONE ŠEIMĄ PALIKO BE NIEKO: MELDŽIA PAGALBOS

  • 2

Kaišiadorių rajone trečiadienio vakarą liepsnos pasiglemžė gyvenamąjį namą. Feisbuke plinta Aušros pagalbos prašymas padėti nelaimės ištiktiems jos giminaičiams. 

„Mieli draugai, pažįstami ir geros valios žmonės, kreipiuosi į jus norėdama paprašyti pagalbos nuo gaisro nukentėjusiai mano tetai ir jos šeimai“, – feisbuke rašė Aušra.

Šeima liko be gyvenamos vietos ir be būtiniausių daiktų.

Moters teigimu, vasario 9-osios vakarą, apie 19 val., Kaišiadorių rajone, Kruonio seniūnijoje, Vladipolio kaime, Vladipolio gatvėje 3, ugnis pasiglemžė namą ir visą jame buvusį turtą.

„Šeima liko be gyvenamos vietos ir be būtiniausių daiktų. Būsiu dėkinga visiems už bet kokią materialinę pagalbą. Nukentėjusiai tetos šeimai finansinę paramą galite pervesti į asmeninę sąskaitą: Laima Jakonienė. Sąskaitos numeris: LT487300010104738628 („Swedbank“). Paskirtyje nurodyti (parama)“, – apie galimybę pagelbėti nelaimės ištiktai šeimai informavo Aušra.

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su L. Jakoniene. Moteris sunkiai rinko žodžius, tačiau labai nuoširdžiai dėkojo visiems pagalbą teikiantiems žmonėms.

„Reikalinga ne tik finansinė parama. Likome be nieko, trūksta būtiniausių daiktų, drabužių“, – teigė moteris ir pridūrė, kad su ja ir vyru galima susisiekti telefonu +37065029143.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

alfune

atvirai tai tikrai dar anksti svajoti kad kazkokia valdzia tokiems padariniams likviduoti

kestas

kam tada mes islaikom valdzia kad atsitikus nelaimei jie nusiplauna ir palieka zmones prasyt aukot kitu zmoniu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS