Kartą jau bausta degalinė nepasimokė – vis tiek nelegaliai prekiavo alkoholiu | kl.lt

KARTĄ JAU BAUSTA DEGALINĖ NEPASIMOKĖ – VIS TIEK NELEGALIAI PREKIAVO ALKOHOLIU

  • 1

Kėdainių rajone esanti degalinė vėl nelegaliai prekiavo alkoholiu, pranešė Kauno policija.

Kauno policijos pareigūnai dėl galimos nelegalios prekybos alkoholiu tikrino Kėdainių rajone veikiančias degalines. Vienoje iš jų jau antrą kartą nustatyti tie patys pažeidimai.

Ketvirtadienį atlikus patikrinimus nustatyta, kad ši degalinė neturi licencijos verstis mažmenine prekyba alkoholiniais gėrimais, tačiau vis tiek tai daro.

Pareigūnai rado dar nespėtus parduoti penkis butelius alkoholinių gėrimų.

Praėjusių metų spalio 28 dieną, atlikus patikrinimą toje pačioje įmonėje, nustatyta, jog ši bendrovė neturi licencijos verstis mažmenine prekyba alkoholiniais gėrimais.

Iš viso tuomet rasta ir paimta 31,5 litro brendžio, 30 litrų degtinės, 4 litrai alaus ir 4,9 litro spirituoto alkoholinio gėrimo, nustatyta tvarka nepaženklinto banderolėmis.

Patikrinimų metu taip pat nustatyti ir kasos operacijų tvarkos pažeidimai.

Bendrovei surašyti administracinių nusižengimų protokolai dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką ir dėl kasos aparatų eksploatavimo ar kasos operacijų tvarkos pažeidimo.

GALERIJA

  • Kartą jau bausta degalinė nepasimokė – vis tiek nelegaliai prekiavo alkoholiu
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Lina

Jeigu būtų padorios baudos,tai niekas nerizikuotų o dabar...Taip niekad nepasieksime norimo rezultato.Viskas turėtų būti žymiai griežčiau.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS