Kas užsakė D. Bugavičiaus nužudymą? | kl.lt

KAS UŽSAKĖ D. BUGAVIČIAUS NUŽUDYMĄ?

  • 21

2015-ųjų lapkritį Kaune, Šilainiuose su agurkiniais siejamo Deimanto Bugavičiaus nužudymo aplinkybes iki šiol gaubė migla. Tačiau šią savaitę prabilta apie šio nusikaltimo užsakovus.

„Kauno diena“ rašė, kad į Kauną buvo atvykę du samdomi žudikai iš Estijos. Jie šaltakraujiškai priėjo prie Šėtos gatvėje sustojusio automobilio, kuriame sėdėjo su agurkiniais siejamas Deimantas Bugavičius ir tuometinė jo širdies draugė – buvusi popmuzikos garsenybė Vita Jakutienė. Ir į D.Bugavičių paleido mirtinų šūvių seriją.

Dabar aiškėja, kad D.Bugavičiaus nužudymą galėjo užsakyti šią savaitę plačiai pagarsintos tarptautinės gaujos nariai.

Kas sieja operacijos metu Ispanijoje sulaikytą grupuotės vadeivą iš Klaipėdos ir nuo šiandien į Europos bėglių sąrašą įtrauktą daugelį metų pietų šalyse gyvenantį kaunietį, kadaise priklausiusį Henriko Daktaro smogikų būriui?

Naujos netikėtos ir mafijos serialų siužetus primenančios žinios – naujausiame rašytojo, kriminalinių istorijų tyrinėtojo Dailiaus Dargio tarptautiniame tyrime iš Ispanijos, Kauno ir Klaipėdos – jau šio šeštadienio „Kauno dienos“ numeryje.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Nu tikrai

Mire jau jusu jau dienrascei! Jau geriau eikit pakeles zoliu ravet vot tai naudinga darba bent miestui padarysyt ir fiziskai sustypresit!! Ir nauda gamtai !!

Jonas

Oooo bet kiek atmarozų zonoje turi intikus. Taškote vienas kitam šiknas tai nors čia patylėkite. Tamstos nesate visuomenės dalis ir su tokiais nėr net ką kalbėti.

baisu

o siaube kokie snuk....... "nesužaloti" intelekto
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS