Kas vyksta Kleboniškio miške: prabilo apie mirtinus spąstus dviratininkams | kl.lt

KAS VYKSTA KLEBONIŠKIO MIŠKE: PRABILO APIE MIRTINUS SPĄSTUS DVIRATININKAMS

  • 14

Socialiniuose tinkluose ėmė sklisti informacija, kad Kleboniškio miške neva siaučia nevaldomas tvarkdarys.

Nurodoma, kad jis renka šiukšles, bet tuo pačiu neva spendžia spąstus dviratininkams ir motociklininkams. Neva tarp medžių nutiesiami trosai, kasamos duobės su tikslu, kad žmonės susižalotų ir nebelįstų daugiau į mišką.

„Gal kas turite nuotraukų, kaip atrodo Kleboniškio miško „tvarkytojas“? Norime iš jo paimti interviu. Viskas prasidėjo nuo duobių, ir, kaip suprantu, jos jau N metų yra kasamos jo paties. Dabar turime trosus tarp medžių. Trosai skirti moto/dviratininkams sužaloti ar nužudyti“, – toks perspėjimas, kurį paviešino anonimas, įdėtas feisbuko grupėje „Nematytos Kauno vietos“.

Kauno policijos atstovai portalui kauno.diena.lt patvirtino sulaukę pranešimo apie šią situaciją, tačiau dar nežinia, ar minėti veiksmai tikrai buvo atliekami.

„Kovo 22 dieną 21.50 val. buvo gautas anoniminis pranešimas, jog Kaune, Karmėlavos sen., Kleboniškio miške, galimai įrengtos įvairios dirbtinės kliūtys, kurios gali sužeisti dviratininkus ar pėsčiuosius. Policijos pareigūnai tikslina šią informaciją. Taip pat numatyta, jog minėta vietovė, siekiant užtikrinti gyventojų saugumą, bus papildomai įtraukiama į patruliavimo maršrutus“, – nurodė Kauno policijos atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

D.

Žiemą tame take - nusileidimas į automobilių stovėjimo aikštelę buvo sukalti armatūros strypai. Čia dažnai vaikai rogutėmis leidžiasi, taip pat ir slidininkai. Laimė išvengta skaudžių nelaimių. Keturačiai čia niekada nelekia, jie giliau miške rausia samanas ir gadina keliukus. Tas kenkėjas - miško mylėtojas jau ne vienus metus čia spendžia spąstus.

Sveiku \\\\\.../////

protu nesuvokiami veiksmai,nereik nei karo,taip vokiečių motociklininkus partizanai "pjaudavo",tai karas buvo.

V,L

Iš tikro tam *O* Ponas senjore mes jau supratom kad tamsta visa galva aukštesnis už mus -skaitytojus.... taip kad ateity jau galit nesistengt....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS