Kaune ieškota mergina rasta namie Marijampolėje | kl.lt

KAUNE IEŠKOTA MERGINA RASTA NAMIE MARIJAMPOLĖJE

  • 15

Penktadienio vakarą socialiniame tinkle pradėjęs plisti pagalbos prašymas, kai buvo ieškota dingusi Kaune viešėjusi mergina, jau nebeaktualus.

Pirmadienį Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt teigė, kad šeštadienį mergina „rasta sveika ir gyva“. 

Pagalbos šauksmą penktadienį feisbuke publikavo draugės pasigedęs vaikinas.

„Paskutinį kartą ji matyta spalio 24 d. apie 13 val. prie Kauno technikos profesinio mokymo centro. Ji mūvėjo juodomis kelnėmis, buvo apsirengusi šviesu paltu, pilku su baltu šaliku“, – pasakojo paieškos prašymą paviešinęs Donatas.

Vaikinas portalui kauno.diena.lt yra teigęs, kad mergina yra kilusi iš Marijampolės apskrities, tad Kauno gerai nepažįsta.

Grįžo namo.

„Ji mokosi Kauno kolegijoje. Ievos mama į policiją kreipėsi ketvirtadienį 17 val., – ir pridūrė. – Žinau, kad mergina buvo peršalusi.“ 

Pirmadienį portalui kauno.diena.lt susisiekus su Donatu jis teigė, kad mergina rasta Marijampolėje. „Grįžo namo“, – sakė vaikinas. Patvirtino, kad jai viskas gerai.

Jis užsiminė, kad kai mergina dar buvo Kaune, jie susirašinėjo, ši miglotai aiškino, kur yra – neva ligoninėje, tačiau vėliau ji jau atsidūrė Marijampolėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Keturi Šančiokai

Mes kartais pradingstam , bet žmonos mus pas Mėčką suranda ir išblaivo. Esam prognozuojami .

ALGIS

Pasitratino ir grįžo ,bernas matyt kelmas .

...

Pagaliau AIDS ir Kapsuką pasiekė...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS