Kaune evakuota „Maxima“: miestiečiai spėliojo, kas sukėlė pavojų | kl.lt

KAUNE EVAKUOTA „MAXIMA“: MIESTIEČIAI SPĖLIOJO, KAS SUKĖLĖ PAVOJŲ

  • 11

Sekmadienį neapsieita be neeilinių incidentų – kauniečiai, norėję užsukti į prekybos centrą, liko it musę kandę, kadangi „Maxima“, esanti Aleksote, buvo užvėrusi duris.

Portalo skaitytojai pranešė, kad parduotuvė, esanti Veiverių g. 150, buvo aptverta apsaugine „Stop“ juosta, o  akyliausieji taip pat pastebėjo, kad internetinės parduotuvės „Barbora“ užsakymai iš šio prekybos centro – atšaukti. Be kita ko, paaiškėjo, kad iš ten evakuoti ir visi ten buvę asmenys.

Portalui kauno.diena.lt susisiekus su „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktore Ernesta Dapkiene, pavyko išsiaiškinti, kad incidentas kilo dėl lubų elementų, kurie buvo atsiskyrę nuo pagrindinės konstrukcijos, tačiau jokios didesnės problemos nebuvo užfiksuotos.

„Sekmadienį ryte vieno iš pastato nuomininkų patalpose užfiksuoti nuo pagrindinės lubų dalies atsiskyrę keli elementai. Dėl to nusprendėme laikinai stabdyti tolesnę pastato eksploataciją ir atlikti visus būtinus patikrinimus. Visų klientų atsiprašome dėl nepatogumų“, – teigė E. Dapkienė.

Gairės: skaitytojo naujiena, evakuacija, evakuoti žmonės, Maxima, Aleksotas, prekybos centras Maxima
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

nysuprantu

a ka reiskia,,it muse kande,,ir kam ta muse kandziot

...

'Karūnos' lubas aplipo...

Nu

Lubos nukrito kai kuriose vietose.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS