Kaune ir toliau važinėja gerokai įkaušę vairuotojai | kl.lt

KAUNE IR TOLIAU VAŽINĖJA GEROKAI ĮKAUŠĘ VAIRUOTOJAI

  • 4

Ketvirtadienį į Kauno policijos akiratį pateko neblaivūs vairuotojai. Visi jie buvo smarkiai apgirtę, todėl turės atsakyti baudžiamajame kodekse numatyta tvarka.

Kauno policijos paros įvykių suvestinėje rašoma, kad apie 15.50 val. Veiverių g., 61-erių vyro vairuojamas automobilis „Opel“ automobilių stovėjimo aikštelėje kliudė kelio ženklo stulpelį. Eismo įvykio vietoje vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,46 prom.

Už kelių valandų, apie 17.55 val., įkliuvo dar vienas girtas vairuotojas. Jis į pareigūnų rankas pateko P. Lukšio g. 34-erių automobilio „Toyota“ vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,85 prom.

Dar vienas pažeidėjas sustabdytas ir Kauno rajone. Apie 18.20 val. Ringaudų k., Beržų g., krovininį automobilį „Volvo“ vairavusiam 32-ejų vyrui alkoholio matuokliu nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,07 prom.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Tam <DZIN>

Tikrai tau DZIN,kvaikiau niekas nesugalvos.Gal veRygos giminaitis?

Dzin

Reikia bausti ir Sugėrovus panašiomis piniginėmis baudomis ir nebus su kuo gerti, kad neįkliūtu, nes dabar Sugėrovams dzin kas bus jų draugui, nes tai juk linksma

Ir važinės

Pastabdei tokį, pasak. ei kad sulaikomas, ir davei šiaip sau..... kol atsibos Užtikrinu, greitai imtų mažėt girtų prie vairo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS