Kaune įsidarbinęs palestinietis nukentėjo per neeilinį įvykį darbovietės rūkomajame | kl.lt

KAUNE ĮSIDARBINĘS PALESTINIETIS NUKENTĖJO PER NEEILINĮ ĮVYKĮ DARBOVIETĖS RŪKOMAJAME

  • 6

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, birželio 13-ąją Kaune užregistruoti net keturi eismo įvykiai, kuriuose nukentėjo žmonės, arba trečdalis tos paros tokio pobūdžio nelaimių visoje šalyje. O vieno iš jų aplinkybės buvo tiesiog kurioziškos.

Apie 8.50 val. vienoje Technikos gatvėje esančios įmonės teritorijoje netikėtai nugriaudėjo sprogimas. Sprogo krovininio automobilio „MAN“, sukusio į dešinę ir kliudžiusio šaligatvio bortelį, padanga. Manoma, kad nuo smūgio bangos išdužo netoliese prie pastato sienos įrengto įstiklinto rūkomojo siena. O jame tuo metu sėdėjo įmonės darbuotojas – 39-erių metų Palestinos pilietis, turintis laikinąjį leidimą gyventi Lietuvoje. Sužalotas stiklo duženų, jis iš darbo vietos buvo išvežtas į ligoninę.

Kauno policijos atstovės teigimu, šio eismo įvykio aplinkybės dar tikslinamos, tačiau jau nustatyta, kad ir krovininio automobilio 62-ejų metų vairuotojas, ir užsienietis, kuriam labiausiai buvo supjaustytos rankos, darbo metu buvo blaivūs.

Dar viena gana kurioziška eismo nelaimė birželio 13-ąją buvo užregistruota ir Kauno senamiestyje. Apie 18.23 val. A. Jakšto gatvėje automobilio „Mitsubishi Outlander“ 38 metų vairuotojas, neįsitikinęs, kad į jo saloną saugiai įsėdo keleivė, pradėjo važiuoti. Viskas baigėsi tuo, kad ši 56 metų moteris iškrito iš automobilio ir susižeidė.

Apie 17.28 val. Raudondvario plente nukentėjo 32-ejų metų motociklininkas. Jo „Yamaha“ atsitrenkė į automobilio „Renault“, kurio 21-erių metų vairuotoja, ketindama sukti į kiemą, persirikiavo į kairę eismo juostą, galą.

Dar viena „Yamaha“ birželio 13-ąją pateko į eismo įvykį ir Garliavoje – Marijampolės ir Lazdynų gatvių arba krašto kelio Kaunas–Prienai–Alytus sankryžoje. Apie 7.20 val. šio motociklo 41-erių metų vairuotojo nepraleido į antrąją eismo juostą, kuria jis važiavo, iš pirmosios persirikiavęs automobilis „BMW 525D“, prie kurio vairo sėdėjo devyniolikmetė. Per susidūrimą nukentėjo motociklininkas.

Likus keliolikai minučių iki birželio 14-osios, susidūrimo neišvengta ir Panemunėje. Apšviestoje Vaidoto gatvės ir Baterijos plento sankryžoje 20-metė automobilio „Seat Leon“ vairuotoja nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „VW Passat“. Per susidūrimą nukentėjo pastarojo 46-erių metų vairuotojas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

to ir kur to operacija -y

Atvažiuoja žmonės ir dirba o tokie šūdo gabalai kaip tie du turbut valkatėlės lietuvai nei dienos nedirbe loja Lietuvos bėda nelaimė save skaito aukštuomenė o finale ubagai nei darbo nei mokslo dundukai

kauniete

Reikia žmogu išgyditi ir suteikti pašalpa jis nelėkė pas vokiečius o dirba ir moka pinigus lietuvai

operacija- Y

mačiau, kaip dirba du juodaodžiai prie gatvės asfaltavimo ir iš karto pasidarė aišku, kodėl Afrikos šalys taip mažai išsivystę
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS