Kaune dingo 9-metė: paskutinį kartą matyta autobusų stotelėje (papildyta) | kl.lt

KAUNE DINGO 9-METĖ: PASKUTINĮ KARTĄ MATYTA AUTOBUSŲ STOTELĖJE (PAPILDYTA)

  • 57

Sekmadienį Kaune dingo mažametė, pareigūnai prašo visuomenės pagalbos padėti ją surasti.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai vykdo Agotos R., gimusios 2014 m., paiešką. Mergaitė šiandien iš namų, esančių Kaune, Trešnių take, išėjo ir iki šiol negrįžo.                         

Išeidama vilkėjo juodas kelnes, spalvotą striukę, juodos, melsvos ir alyvinės spalvos (kaip nuotraukoje).

Paskutinė žinoma mergaitės vieta – stotelė Chemijos g.

Policija prašo gyventojų, kurie maždaug nuo 16.20 iki 17.20 val. važiavo Chemijos g. ir turi vaizdo registratorius, būtinai peržiūrėti vaizdo įrašus. Kiekviena detalė svarbi.

Internete plinta informacija, kad mergaitė kelias stoteles važiavo iki Girstučio nusipirkti baterijų, tačiau parduotuvėje jos vaizdo kameros neužfiksavo. Telefone paskutinė rodyta lokacija – Chemijos stotelė, 16.41 val.

Portalui „Kauno diena“ pavyko susiekti su dingusios mergaitės tėčiu. Tėvai sulaukė tokios informacijos, kad mergaitė Chemijos g. sušuko ir buvo įsodinta į automobilį. Kiek informacija yra tikra, kol kas negalima patikrinti.

Po mergaitės dingimo sukurta speciali feisbuko grupė, kurioje žmonės dalijasi informacija.

Asmenis, žinančius nepilnametės buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK pareigūnus telefonu 8 700 60600 arba skubios pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (57)

Rami

Turiu du panašaus amžiaus vaikus ir tikrai nesuvokiu kaip galima maža mergaite išleisti viena didmiestyje temstant ir per tokį šalti išeiti iš namų!! Juk visur visokiu slykstyniu pilna, visokiu pavojų.. jei nesaugome savu vaiku, deja, bet kas gali nutikti.. Aš sau niekada neatleisčiau jei db būčiau jų vietoje. Vargšė mergaite, kur ji dabar yra baisu net pagalvoti.

Gintare

Įdomu, tai kad iki girstučio sekmadieniais 41 autobusas nevažiuoja.

.

Galimai matyta mašina buvo užfiksuota ant tolimesnio kelio gatve, patikrinkite kameras. Ar bandėte eiti su šuniu ir bandyti ieškoti, kur nuėjo mergaitė? Apklauskit autobusų vairuotojus, gal jie kažką prisimins. Jei ji buvo parduotuvėje, paklauskit tą dieną dirbusio pardavėjo apie ją. Praneškit, jei bus žinios.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS