Sulaikymas Kaune sukėlė tikrą audrą: ar pareigūnų elgesys – tinkamas? | kl.lt

SULAIKYMAS KAUNE SUKĖLĖ TIKRĄ AUDRĄ: AR PAREIGŪNŲ ELGESYS – TINKAMAS?

  • 67

Sekmadienį socialinėje erdvėje pasirodė vaizdo įrašas, kuris sukėlė abejonių dėl Kauno pareigūnų veiksmų sulaikant du asmenis.

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip pareigūnai įvykio vietoje sulaiko du asmenis – vyrą ir moterį. Vyras paguldytas ant žemės, o vienas pareigūnas pasilenkęs prie jo. Tuomet įvyksta tai, kas kelia įtarimų, jog policininkas peržengė savo įgaliojimų ribas. Jis trenkia kumščiu gulinčiam sulaikytajam į pilvą. Nors šis, iš pirmo žvilgsnio, tuo metu nesipriešina.

Kiti patruliai tuo metu atveda ir antrankiais surakintą moterį. Ją ruošiamasi sodinti į tarnybinį automobilį. Įraše matoma, kaip atidarant mašinos duris jos trenkiasi sulaikytai moteriai į galvą.

 

 

Šis vaizdo įrašas sukėlė tikrą audrą, todėl policijos atstovai tą pačią dieną išplatino pranešimą.

Pasak jų, kovo 2 d. apie 15.23 val. pareigūnai sulaukė pranešimo, kad Taikos pr. du neblaivūs asmenys užpuolė nepažįstamą vyriškį, apspardė jo automobilį, grasino.

Nedelsiant sureagavus į gautą pranešimą ir atvykus pareigūnams pastebėta, kad išdaužtas greta esančios kirpyklos langas.

Kaip praneša policija, tikslinant įvykio aplinkybes nustatyta, kad tie patys asmenys spardė bei apgadino kiemuose stovinčius du automobilius, trenkė juos sudrausminti bandžiusiam vyrui bei grasino vaikų žaidimo aikštelėje žaidusiems vaikams, kurie išsigandę pabėgo.

Pareigūnai operatyviai surado ir sulaikė iš įvykio vietos pasišalinusius du asmenis: 44-erių vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2,55 prom.) 45-erių moteriai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (2,13 prom.).

Dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už tai gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Taip pat Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas patikslinimas dėl vieno iš policijos pareigūnų elgesio ir panaudotų veiksmų, sulaikant teisės pažeidėjus.

Rašyti komentarą
Komentarai (67)

lietuvos pilietis

Ar pareigunu elgesys tinkamas ? kvailesnio klausimo nesu girdejus ....Taip zinoma tinkamas .SAUNUOLIS PAREIGUNAS ....jai nebutu tokiu pareigunu neitu iseiti i gatve....jus galvojat kad tas zmogelis prisipyles subine pamates pareigunus ramiai atsigule ir gulejo kaip avinelis o gal dar ir sake kad atsiprasau as kaltas ??? Tikrai ne ...mes matom tik filmuota medziaga be garso ...o stuktelejo PERMAZAI ir PERSVELNIAI..Nes paguldytas erelis izeidinejanciu zodziu ,grasinimu pareigunui nesigailejo ...o kur dar skrepliavimas i veida ?...kitaip su tokiais ereliais tiesiog nebeimanoma elgtis ..prisipila subines ,prisinarkasina ir eina slepnages isskete , dauzydami kas papuola po ranka, kabinedami zmones ir tai teiseta jiems tai galima ??? Kraujas uzvire ,kai komentaruose perskaiciau ...cituoju .... {Bet baisiausia kad per kažkokius degredus pareigūnas nukentėjo iš darbo atleido laikinai } ZMONES ATSITOKEKIT ...LENKIU SAVO ZILA GALVA PAREIGUNAMS ..ACIU ,KAD ESATE ..TAIP IR TOLIAU .

laukiam

Paviešinkit šitų išsigimėlių nuotraukas.

oho?????????????????????????????????????????????????????????

Iš kokių lėšų šis pravarde ''caras'' pragyvena?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS