Kaune susižalojo moteris: šoko pro langą, nes iš buto neišleido vyras | kl.lt

KAUNE SUSIŽALOJO MOTERIS: ŠOKO PRO LANGĄ, NES IŠ BUTO NEIŠLEIDO VYRAS

  • 28

Kaune sekmadienį mįslingomis aplinkybėmis susižalojo moteris. Pirminiais duomenimis, tai įvyko jai bandant pabėgti per langą iš buto, kuriame buvo uždaryta.

Pranešimu apie šį įvykį Šančiuose – Sodų gatvėje pradedamos ne tik Kauno, bet ir visos šalies policijos suvestinės apie  išskirtinius sekmadienio kriminalus.

Pranešama, kad 1968 metais gimusi nelaimėlė buvo atvežta 20.15 val. į vieną iš Kauno ligoninių dėl daugybinių kaulų lūžių.

Ant ko ji nukrito, nesėkmingai bandydama išlipti per langą, neaišku, nes šis buvo vos antrajame aukšte.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt teigė, kad kol kas nėra ir duomenų, ar susižalojusioji buvo blaivi.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, versija apie tai, kad nelaimėlė nukrito, bandydama išlipti per langą, kai nebuvo išleista iš buto, atsirado, remiantis policiją iškvietusiais kaimynais. Apklausti pačią nukentėjusiąją dėl sudėtingos jos sveikatos būklės nebuvo galimybės.

1972 metais gimusiam įtariamajam neišleidus jos iš buto nustatytas vidutinis girtumas – 2,06 prom. alkoholio. Jis uždarytas į areštinę.

Kas jį sieja su nukentėjusiąja, policijos atstovė taip pat šiandien ryte dar negalėjo atsakyti. Patikslinta tik tiek, kad jų pavardės skirtingos.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sveikatos sutrikdymo, kurio metu ir bus aiškinamasi, kodėl nukentėjusiajai reikėjo bėgti nuo įtariamojo. O kol šio atsakymo nėra, neatmetama, kad jis galėjo būti ir jos sugėrovas, vaišių įkarštyje panoręs sekso.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Bufetava

Bobos visai neturi savigarbos, gyvena su alkoholikais ir smurtautojais, o paskui per langus kritineja.

Ha ha

Boba yra ir bus boba.

Skaudi tiesa

2011 m priimtas Smurto artimoje aplinkoje įstatymas išties visiškai neveiksmingas, realiai patikrinus, kaip gauti pagalbą, jei prieš moterį smurtauja vyras - JOKIOS PAGALBOS. Kviesti 112 nėra prasmės, jei vyras turės didesnę sumą pinigų nei jūs, spės sumokėt policijai, liksite kvailės vietoje ar net surašys tokį dokumentą, jog smurtavote jūs, o vyras gynėsi. Suprantate, kokia situacija? Tos visos neva moterų linijos, pagalbos organoizacijos realiai padėti negali - visur reikia liudytojų, jei norite įrodyti, kad prieš jus smurtaujama. Tai reikškia, kad bute ar name, kur esate, turi būti asmuo, ne giminaitis, kuris matė visą smurto sceną - jis gali liudyti. Ar daug tokių atvejų, kai smurtaujama svetimųjų akivaizdoje??? Ar sutiks tas svetimas asmuo rizikuoti ir liudyti - agresyvus žmogus gali jį paprasčiausiai ne tik sumušti, bet ir užmušti ar pasamdyti, kad kas tai padarytų, patikėkit, kaina yra itin maža už tokias paslaugas, narkomanai sutinka tai padaryti už kelis eurus...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS