Kauniečio nuotykiai baigėsi areštinėje: sužalojo pareigūnus, turėjo narkotikų | kl.lt

KAUNIEČIO NUOTYKIAI BAIGĖSI AREŠTINĖJE: SUŽALOJO PAREIGŪNUS, TURĖJO NARKOTIKŲ

  • 7

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį rimtų nemalonumų prisidarė kaunietis, kuris ne tik pasipriešino pareigūnams, kelis jų sužalojo, bet ir turėjo su savimi narkotikų.

Kaip praneša Policijos departamentas, lapkričio 24-osios naktį, dešimt minučių po vidurnakčio, iš Šilainiuose, Baltijos g. esančio buto atskriejo pagalbos šauksmas.

Pareigūnai gavo informacijos, kad bute neblaivus 27-erių vyras yra agresyvus, grasina sumušti.

Iki pareigūnų atvykimo minėtas asmuo iš įvykio vietos pasišalino automobiliu.

Tos pačios dienos paryčiais, apie 4 val., Jonavoje, Chemikų g., sustabdytas automobilis „VW Passat“, kurį vairavo neblaivus (0,81 prom.) vyras.

Sulaikytasis, sodinant į tarnybinį automobilį „VW Transporter“, pasipriešino Jonavos pareigūnams bei nulaužė tarnybinio automobilio veidrodėlį.

Vyras, galiausiai atvesdintas į Kauno policijos komisariato patalpas, pasipriešino ir sužalojo pareigūną. Du pareigūnai, suteikus medicininę pagalbą, gydomi ambulatoriškai.

Įtariamasis, pas kurį apžiūros metu rastas ir paimtas vienas polietileninis maišelis su baltos spalvos milteliais (įtariama, kad tai – narkotikai), uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal tris baudžiamojo kodekso straipsnius: dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo, pasipriešinimo valstybės tarnautojui, neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

tegul pareigūnai suima Maldeikienę

nes ta net per TV sakėsi norinti užmušti visas SUPERMAMYTES... O tai jau grasinimas... Iki kokio absurdo galima nusiristi.... Tuoj bus perpildytos visos areštinės...

jei žmogus sulaikomas

turi būti pagrindas, nes...žmogus neprivalo vykdyti NETEISĖTŲ policijos pareigūnų reikalavimų, o nedidelį kiekį nuskausminamųjų vaistų GALIMAI narkotikų galima rasti pas kiekvieną žmogų... Kada pareigūnai supras, kad kai juos suima natūralus muistymasis jau gali reikšti pasipriešinimą. Daugiau pareigūnams PSICHOLOGINIŲ ŽINIŲ reiktų...

Anonimas

Jo sužalojo pareigūna, aš ir manau kad greičiau gynėsi, patys gali ka nori daryt rankas laužyt ir pan. O čia gauna i chare voa ir verkia jau :D dalbajobai musu lietuvos pareigūnai :D DALBAJOBAI
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS