Kaunietė įspėja: atsargiai – Dainavoje siautėja neadekvatus vyras | kl.lt

KAUNIETĖ ĮSPĖJA: ATSARGIAI – DAINAVOJE SIAUTĖJA NEADEKVATUS VYRAS

„Moterys saugokitės! Policija, kol šis veikėjas nieko nepadarė, yra neįgali. Bet ar reikia laukti kol padarys?“ – socialiniame tinkle dėstė kaunietė Greta.

Ji kalbėjo apie vyrą, kurio elgesys yra įsiminęs ne vienam kauniečiui. „Ypač siautėja Dainavoje“, – teigė mergina.

Trečiadienio vakarą vėl ėmė ją persekioti, o pirmą kartą į policiją dėl šio vyro ji kreipėsi dar rugpjūtį. „Atėjo pas mane į darbą, numetė man 50 eurų ir pasakė, kad turiu iškeisti. Tai buvo pirmas atvejis, kai aš jį apskritai pamačiau. Pasakiau, kad neturiu tiek. Pradėjo koliotis, griebė kremą. Vieną numetė ant žemės, kitą atsidarė, išsispaudė jo į delną, pradėjo trintis už kelnių“, – pažinties smulkmenas dėstė mergina, kalbėdama po portalu kauno.diena.lt.

Pakako pagrasinti apsauga. Vyras besikeikdamas, bet išėjo. Tačiau netrukus įsiaudrinęs griebė iš kebabinės arbatos puodelį ir jo turinį šliukštelėjo ant kebabų laukusių žmonių. Toliau keikėsi. Visa tai kaunietė matė jau pro langą. Neapsikentusi iškvietė policiją.

Pareigūnai atvyko labai greitai, jį sulaikė, išsivežė. Netrukus keistuolis lyg niekur nieko grįžo. Pasišlaitė ir tamkart dingo.

„Jis dažnai sukiojasi prie mano darbo. Rėkauja, keikiasi, su savimi kalbasi, prie žmonių kabinėjasi. Kartą prieš mano langą pagal atspindį nuo jo skutosi barzdą. Sėdėjau užsirakinusi, bijojau, kad vėl ateis“, – vardijo pašnekovė.

Man bandė sakyti, kad jam patinku kaip moteris, kad norėtų, jog aš su juo kažkur eičiau.

Kartą užėjęs pas ją į darbą, bandė merginti, nors jai į senelius tinka. „Jis sunkiai kalba lietuviškai, daugiau rusiškai, bet aš nesuprantu rusiškai. Man bandė sakyti, kad jam patinku kaip moteris, kad norėtų, jog aš su juo kažkur eičiau. Nieko jam nesakiau. Sėdėjau savo darbo vietoje nuleidusi akis. Prašiau, kad išeitų, sakiau, kad čia negalima būti pašaliniams žmonėms. O jis toliau kažką vapėjo“, – pasakojo Greta.

„O užvakar jam kažkas susišvietė, kad sugalvojo mane pasekti. Po darbo 21 val. laukiau viena Girstučio stotelėje, ir jis kaip maitvanagis ėmė su dviračiu sukti ratus aplink“, – suglumusi kalbėjo mergina.

Nejaukiai pasijutusi ji paskubėjo įsėsti į patį pirmą pasitaikiusį autobusą. Vyras, kaip pasakojo, pasekė jos pavyzdžiu – irgi atsidūrė tame pačiame autobuse.

„Pasidarė dar nejaukiau, nes žinau, kad yra neadekvatus ir neatrodė, kad lauktų autobuso“, – rašė kaunietė. Vyras ją akivaizdžiai stebėjo, mergina stengėsi į jį nežiūrėti. Norėdama atsidurti kuo toliau nuo šiurpą kėlusio asmens, ji išlipo iš autobuso. Jis – taip pat. Įlipo į troleibusą. Jis – taip pat. Mergina išlipo iš troleibuso ir sėdo į kitą transporto priemonę. Vyras ir toliau sekė paskui ją.

„Pasiekiau su juo kartu artimiausią namų stotelę. Ir jis spėjo išlipti kartu, nors stengiausi netikėtai iššokti. Nubėgau į V.Krėvės pr. esančią „Express market“ parduotuvę – ji prie pat stotelės, o eiti į tamsius kiemus nesiryžau“, – tęsė pasakojimą.

Vyras prie parduotuvės tūnojo apie 15 min., vėliau užėjo vidun, pasivaikštinėjo, nusipirko sūrelį, iškoneveikė pardavėją ir išėjęs vėl ėmė lūkuriuoti. Greta namo ryžosi eiti, paprašiusi, kad ją palydėtų kitas vyras. Ji vėl kreipėsi į pareigūnus. Apie situaciją šįkart pranešė per e.policija.lt sistemą.

Anot kaunietės, jos persekiotojas šiurpą kelia ne vien tik jai. „Viena mergina, po to, kai visa tai paviešinau, rašė, kad jis pas ją į degalinę vis ateidavo, nesąmones šnekėdavo, net maudydavosi ten“, – dėstė pašnekovė.

Komentaruose kita kaunietė rašė, kad minėtas vyras Kalniečių parke yra kabinėjęsis prie moterų. „Ėjau su vaikais, bandė kabintis, gerai, kad drauge sutikau“, – rašė internautė.

„Šį žmogų aš jau liepos mėnesį mačiau agresyviai besielgiantį tiek parduotuvėje, tiek lauke. Baisu praeiti“, – komentavo dar kita moteris.

Policijos departamento atstovai patvirtino gavę pranešimą apie trečiadienio įvykį. „Pranešimas užregistruotas Kauno miesto Dainavos policijos komisariate. Kol kas renkama medžiaga, tikslinamos aplinkybės“, – sakė departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis.

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Senjorė

Šitam vyrui,policiją senai galėjo iškviesti ir ,,Giro užkandinės"padavėjos,nes čia jis dažnas "klientas".Prie šios užkandinės stovi mašina su užrašu -superku automobilius-,jis įlenda į tą mašiną ir sėdi,guli joje .

M

nusipirk asariniu duju, arba elektro soka ar taip kokiu gynybos priemoniu.

Bl..

Pas mus iprasta_tokie istaumai_kol kas neatsitinka, nieko nedaroma..kaip kam pasiseks..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS