Kaunietis Vokietijoje vogtu sunkvežimiu gabeno vogtą automobilį „Mazda“ | kl.lt

KAUNIETIS VOKIETIJOJE VOGTU SUNKVEŽIMIU GABENO VOGTĄ AUTOMOBILĮ „MAZDA“

  • 6

Trečiadienį pasieniečiai netoli Kalvarijos sulaikė teisės vairuoti sunkvežimį neturintį kaunietį, kuris vogtu krovininiu automobiliu netikrais numeriais gabeno Vokietijoje taip pat vogtą automobilį.

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai trečiadienį vakare kelyje Suvalkai-Marijampolė, ties Salaperaugio kaimu, patikrinimui sustabdė lietuviškais numeriais pažymėtą krovininį automobilį „Mercedes Benz Atego“.

Sunkvežimį vairavęs 51-erių Kauno gyventojas pateikė tvarkingus dokumentus, tačiau nustatyta, kad teisės vairuoti krovininį automobilį jis neturi.

Pasieniečiai netrukus nustatė, kad prie sunkvežimio buvo pritvirtinti kitai transporto priemonei priklausantys numeriai, o pats krovininis automobilis nuo gruodžio vidurio yra ieškomas Vokietijoje kaip pavogtas.

Vyras sunkvežimiu gabeno 2018 metais pagamintą automobilį „Mazda CX-5“, kurio, kaip išsiaiškino pareigūnai, paiešką Vokietijos teisėsauga paskelbė prieš dvi dienas.

VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo ar realizavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vairuotojas laikinai uždarytas Kalvarijos užkardoje esančiose specialiose patalpose. Šioje užkardoje saugomi ir abu automobiliui.

Vyrui taip pat skirta 375 eurų bauda už sunkvežimio vairavimą, neturint tam teisės. 

GALERIJA

  • Kaunietis Vokietijoje vogtu sunkvežimiu gabeno vogtą automobilį „Mazda“
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Bele kas

Pergonščikas- atidirbinėja skolas pervarinėdamas vogtus auromobilius... Gal nurašys skolas jeigu neišduos tikruosius vagis, o gal ir ne...

Anonimas

nifartanula...

uuu

kas mazdas vagia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS