Kauno apskrities keliuose – daugybė pažeidimų | kl.lt

KAUNO APSKRITIES KELIUOSE – DAUGYBĖ PAŽEIDIMŲ

  • 1

Šeštadienį Kauno apskrityje buvo vykdomos trys policinės priemonės, kuriose dalyvavo ir atstovai iš Lietuvos kelių policijos tarnybos.

„Priemonių vykdymą apsunkino šeštadienio ryte ir vakare pasidaręs plikledis, dėl kurio įvyko daug įskaitinių eismo įvykių. Policinių priemonių metu buvo nustatyta ir išaiškinta daug pažeidimų“, – sekmadienio rytą socialiniame tinkle „Facebook“ rašė Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate laikinai viršininko funkcijas atliekantis Elanas Jablonskas.

Anot jo, šiuos pažeidimus būtina paminėti.

„Šeši neblaivūs transporto priemonių vairuotojai, kuriems artėjančios šventės nebus linksmos. Trys vairuotojai, kurie neturėjo teisės vairuoti transporto priemonę, bet tikėjosi nesutikti policijos savo kelyje. Keturi vairuotojai, vis dar po Kauną važinėjantys tamsintais automobilio stiklais, – vardijo E. Jablonskas. – Priemonių metu buvo nustatyti net 16 vairuotojų, kurie vartojo alkoholio, tačiau neviršijo leistinos normos, bet važinėjo ant plonos „raudonos linijos“, tarkim, 0.16 prom., 0.21 prom., 0.28 prom. Įsivaizduojate jų džiaugsmą pamačius skaičiukus?“

Policijos atstovas primena, kad saugumo jausmo keliuose stiprinimas turi būti aktualus kiekvienam iš mūsų. Kiekvienas, kuris taps nepakantus matomiems pažeidimams, uždraus artimam asmeniui neblaiviam vairuoti transporto priemonę, gali ne tik jį apsaugoti nuo įstatymo griežtumo, bet ir nuo iš neatsakingo elgesio kylančių skaudžių pasekmių.

GALERIJA

  • Kauno apskrities keliuose – daugybė pažeidimų
E. Jablonsko "Facebook" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Putinas

Policaju valstybe

SUSIJUSIOS NAUJIENOS