Kauno apygardos teismas iš naujo nagrinėja R. Malinausko sodybos bylą | kl.lt

KAUNO APYGARDOS TEISMAS IŠ NAUJO NAGRINĖJA R. MALINAUSKO SODYBOS BYLĄ

  • 7

Kauno apygardos teismas pirmadienį iš naujo nagrinėja bylą dėl Druskininkų mero Ričardo Malinausko sodybos namo dalies nugriovimo.

Šią bylą apeliacinės instancijos teismui grąžino Lietuvos Aukščiausiasis Teismas. Pirmadienį posėdis byloje numatytas visą dieną, BNS sakė Kauno apygardos teismo atstovė Joana Daubaraitė.

Kauno apygardos teismas, tenkindamas prokuroro, ginančio viešąjį interesą, ieškinį, buvo pripažinęs negaliojančiais atitinkamus Druskininkų savivaldybės administracijos išduotus dokumentus ir įpareigojo R. Malinauską nugriauti (išardyti) gyvenamojo namo dalį, tvoros dalį, stoginę, lauko židinį, esančius Ratnyčios upės pakrantės apsaugos juostoje, ir sutvarkyti statybvietę.

Nutarties dalį, kuria R. Malinauskas įpareigotas nugriauti (išardyti) gyvenamojo namo dalį, stoginę, lauko židinį, sutvarkyti statybvietę, taip pat dalį, kuria paskirstytos bylinėjimosi išlaidos, Aukščiausiasis Teismas gegužę panaikino ir perdavė šią bylos dalį iš naujo nagrinėti apeliacinės instancijos teismui.

Nutarties dalį dėl esančios tvoros dalies nugriovimo paliko nepakeistą.

R. Malinausko iš mamos paveldėtas namas stovi prie Ratnyčios upės Latežerio kaime, Druskininkų savivaldybėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Atsikvošėkite

Kokie bjaurūs,tie konservatoriai.jeigu žmogus labai gerai sugeba vadovauti,tai konservatoriams tiesiog rakštis.Juk jo vadovavimo dėka,Druskininkai tapo miestu,kuris atitinka aukščiausius reikalavimus.Net nesitiki,kad Lietuvoje yra toks tvarkingas miestas.O atsimenate,koks jis buvo ,iki Malinausko atėjimo į merus?Buvo žlugęs miestas-vaiduoklis,bedarbystės ir narkomanijos centras,nes valdė KONSERVATORIAI.Nemanau,kad yra nors vienas doras žmogus (žinoma išskyrus putojančius konservatorių vienetus),kuris negerbtų Malinausko.Jeigu nuo pradžių tokie,kaip Malinauskas būtų valdę Lietuvą,tai šiandien jos pasiekimai,būtų dešimteriopi.Deja,tuomet valdžią užgrobė konservatoriai su savo papūne.

a

kaip sakė visų gerb draugas AMB " vsio zakono "

Jolanta

Jaigu ten butu buve eilinio zmogelio koks nors tvartelis pastatytas tai butu jau seniai nugriautas ir pamirstas....o cia matai pono rumai,kaip drystat ?Juk tokiems ystatymai Lietuvoje negalioja,ir daro jie ka nori.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS