Kauno dramos teatro kieme – tarnybų sujudimas | kl.lt

KAUNO DRAMOS TEATRO KIEME – TARNYBŲ SUJUDIMAS

  • 8

Penktadienį po pietų į portalo kauno.diena.lt redakciją ėmė plūsti pranešimai apie specialiųjų tarnybų, kurios Kęstučio g. važiavo įjungę šviesos ir garso signalus, sujudimą.

Skaitytojai pasakoja, kad šiek tiek po 14 val. pačiame miesto centre buvo pastebėtas policijos ekipažas, važiuojantis link Kęstučio g. esančio Nacionalinis Kauno dramos teatro. Pakui jį važiavo ir greitosios medicinos pagalbos automobilis, todėl kauniečiai sunerimo – gal nutiko kas nors rimto?

Portalas kauno.diena.lt paklausė pareigūnų atstovės, kokiu tikslu policijos ekipažas buvo kviestas į teatro kiemą.

„Gavome pranešimą, kad  maždaug 60-ies metų žmogų ištiko epilepsijos priepuolis. Daugiau informacijos kol kas neturime“, – praėjus maždaug dešimčiai minučių po iškvietimo sakė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė.

Kiek kitokią versiją žurnalistams pateikė greitosios medicinos pagalbos atstovė. Pasak telefonu atsiliepusios moters, pranešimas buvo gautas apie sumuštą žmogų.

„Medikai neseniai išvyko į nelaimės vietą. Kol kas nieko nepasakyti negalime, tik tai, kad mums pranešėjas užsiminė apie sumuštą žmogų“, – sakė medikų atstovė.

Į nelaimės vietą nuvykęs portalo fotoreporteris čia sutiko kitus dramos teatro darbuotojus. Pastarieji labiau linko prie pareigūnų pateiktos versijos – vieną iš darbuotojų netikėtai ištiko epilepsijos priepuolis, jis nukrito prie pat šiukšlių konteinerių, esančių kieme.

Nelaimėlis nedelsiant atiduotas medikų globon.

GALERIJA

  • Kauno dramos teatro kieme – tarnybų sujudimas
  • Kauno dramos teatro kieme – tarnybų sujudimas
  • Kauno dramos teatro kieme – tarnybų sujudimas
  • Kauno dramos teatro kieme – tarnybų sujudimas
  • Kauno dramos teatro kieme – tarnybų sujudimas
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Na

Vienam straipsnyje 10 klaidų, tikriausiai dabar tokie žurnalistai - išsimoksline

Kokie

esame menkystos, kad apie tokias "naujienas" rašome...

Jie

Ne žurnalistai. Tai buvo žurnaliūgos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS