Kauno gatvėse pasipylė avarijos: ypač nepasisekė BMW vairuotojams | kl.lt

KAUNO GATVĖSE PASIPYLĖ AVARIJOS: YPAČ NEPASISEKĖ BMW VAIRUOTOJAMS

  • 6

Ketvirtadienio popietę Kauno gatvėse prasidėjo tikras chaosas. Vienas po kito fiksuojami eismo įvykiai, o per vieną jų sunkiai nukentėjo du BMW važiavę žmonės.

Dvi stiprios avarijos fiksuotos panašiu metu – kelios minutės iki 15 val.

Kaip portalui teigė Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė, apie 14. 52 val. gautas pranešimas dėl eismo įvykio S. Lozoraičio, Žeimenos ir P. Lukšio gatvių sankirtoje. Šioje vietoje pasak pareigūnų, susidūrė dvi lengvosios transporto priemonės – vyro vairuojamas „Opel“ ir vyro vairuojamas BMW.

Smūgio būta stipraus, transporto priemonės gerokai apgadintos.

Į nelaimės vietą buvo skubiai iškviestos visos specialiosios tarnybos – pareigūnai, ugniagesiai ir medikai. 

Pasak pareigūnų atstovės, eismo įvykio metu labiausiai nukentėjo BMW automobilio vairuotojas ir keleivė. Po pirminės apžiūros vietoje žmonės pristatyti į gydymo įstaigą. Kauno medicinos pagalvos atstovė portalui kauno.diena.lt patikslino, kad vyrui sužalota koja, o moteris patyrė galvos traumą.

„Opel“ vairuotojas medikų taip pat buvo apžiūrėtas vietoje, tačiau į gydymo įstaigą nevežtas.

Liudininkai teigia, kas šioje vietoje formuojasi spūstys, todėl esant galimybei rinkitės kitą maršrutą.

Apie 14. 57 val. trijų automobilių avarija paralyžiavo eismą ir Vydūno alėjoje. Kauno policijos atstovės teigimu, čia kelio nepasidalijo trys automobiliai – „Opel“, „Volkswagen“ ir BMW.

Laimė, šios avarijos metu žmonės nenukentėjo, o, pirminiais policijos duomenimis, blaivūs.

Kiek anksčiau, apie 14 val., Jurbarko gatvėje fiksuotas dar vienas techninis eismo įvykis. Čia, kauniečių teigimu, visureigis rėžėsi į stulpą. Galima spėti, kad per nelaimę žmonės nenukentėjo, nes nei policijos, nei medikų pagalbos neprireikė.

Dar kelios avarijos įvyko kelyje link Lapių ir vadinamojoje Muravos sankryžoje. Važiuojantiems šiomis kryptimis raginama apsišarvuoti kantrybe.

Portalas jau rašė ir apie avariją Taikos prospekte. Po dviejų transporto priemonių susidūrimo abu vairuotojai išvežti į ligoninę.

Ketvirtadienio pavakarę šalyje magistralinių kelių dangos buvo daugiausia sausos, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai kai kur su sniego provėžomis.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai, pasak Lietuvos automobilių kelių direkcijos, padengti prispausto sniego sluoksniu, slidūs, todėl vykstančiųjų šiais keliais prašoma rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną, greitį ir nedaryti staigių manevrų. Šiuose keliuose dirba kelių priežiūros mechanizmai.

Šiaurės Vakarų Lietuvoje pavakarę silpnai snigo, kitur buvo be kritulių. Oro temperatūra svyravo nuo 4 iki 9 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį nepastoviai debesuota, be žymesnių kritulių. Formuosis plikledis. Vėjas pietryčių, rytų, 3-8 m/s. Žemiausia oro temperatūra – nuo 11 iki 16 laipsnių šalčio, vietomis - iki 19 laipsnių šalčio.

GALERIJA

  • Kauno gatvėse pasipylė avarijos: ypač nepasisekė BMW vairuotojams
  • Kauno gatvėse pasipylė avarijos: ypač nepasisekė BMW vairuotojams
Gairės: avarija, eismo nelaimė, BMW, avarija LT, avarija Kaune
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Jonas...

Durniai...vazineja kaip vasara....darykite isvadas....

vardas

tai bmw dažnai nesiseka...

Paulius kleras

Kleras kaltas, kad eismas toks debiliškas ir visi nėr žmonėms jau kantrybės važiuoti pagal taisykles.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS