Kauno įmonė sukčiams atidavė beveik 400 tūkst. eurų | kl.lt

KAUNO ĮMONĖ SUKČIAMS ATIDAVĖ BEVEIK 400 TŪKST. EURŲ

  • 4

Į policijos pareigūnus kreipėsi įmonės atstovas, nurodęs, jog nenustatytiems asmenims pervedė 391 tūkst. eurų, nuo sukčių nukentėjo ir Klaipėdos apskrities gyventojas.

Policijos departamentas informavo, kad pirmadienį 15.29 val. į Kauno apskrities policiją kreipęsis įmonės atstovas nurodė, jog balandžio 2-22 dienomis elektroniniu paštu gavę iš paslaugų teikėjo pranešimą dėl pasikeitusios bendrovės banko sąskaitos į nurodytą sąskaitą nenustatytiems asmenims pervedė 391 tūkst. eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo apgaulę įgijus labai didelės vertės turtą arba sukčiavimą dalyvaujant organizuotoje grupėje, už tai gresianti atsakomybė – laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Tuo metu Klaipėdos apskrities policija pirmadienį 12.14 val. sulaukė 1981-aisiais gimusio vyro kreipimosi. Šis pranešė, kad balandžio 23 d. jam paskambino „Google“ darbuotoju prisistatęs asmuo bei apgaulės būdu iš jo banko sąskaitos pasisavino 17,9 tūkst. eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl apgaule įgyto svetimo turto, už tai numatyta griežčiausia bausmė – laisvės atėmimas iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

tai is

kur pas tokius budulius tokios sumos, jei vietoje smegenu sudai

Jonas

Naujas biznis.Kvaili buhalteriai ir vadovai siunčia didžiules sumas o paskui rėkia apgavo.

jau

nebejuokinkit su tais "sukčiais". Išvažiavo pinigėliai iš kontoros tam, kad atsidurtų savininkų sąskaitose užjūriuose.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS