Kauno ligoninėje gydoma šuns apkandžiota mažametė | kl.lt

KAUNO LIGONINĖJE GYDOMA ŠUNS APKANDŽIOTA MAŽAMETĖ

  • 21

Į Kauno klinikas antradienį atvežta dar dvejų metų neturinti mažylė iš Kaišiadorių rajono, kurią nuosavo namo kieme apkandžiojo svetimas šuo. Nuo atklydusio keturkojo nukentėjo ir mergaitės mama.  

Kaip pranešė Policijos departamentas, nukentėjusi mažametė iš pradžių artimųjų buvo atvežta į Kaišiadorių ligoninę. Tai įvyko apie 15 val.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo šios ligoninės darbuotojai, mažylė buvo apkandžiota pakankamai stipriai. Dėl to ir, kad Kaišiadoryse nėra vaikų traumatologo, suteikus būtinąją pagalbą, ji netrukus išvežta gydymui į Kauno klinikas.

Pirminiais duomenimis, mažylės mama nukentėjo mažiau.

Kaišiadorių policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo mažamečiui sukėlimo. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų. Tačiau, pirma reikia rasti šuns, apkandžiojusio mažylę bei jos mamą, šeimininką. Keturkojis po šio išpuolio pabėgo. Anot mažylės mamos, kuri išpuolio metu buvo su dukra kieme, tai – už vilkšunį mažesnis mišrūnas. 

Nelaimė įvyko privačioje valdoje, tačiau šis Burbiškių kaimo vienkiemis neaptvertas. 

Blogiausias gresiantis scenarijus – jeigu paaiškėtų, kad šuo yra benamis, o tai reiškia – ir, kad neskiepytas nuo pasiutligės. 

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Anonimas

Vargšas šunelis tik gynėsi nuo sužvėrėjusios mergiotės, juk žinot, kokios tos dabartinės moterys yra. Viskas joms visur ir visada blogai...

nora

jau dabar tai to savininko niekas ir neras, nes neprisipažins. Gali būti iš miesto atvežtas ir paleistas

DEDE

Gal jau pribrendo reikalas galu gale sunis padeti ten,kur jie visada buvo-budoj prie tvarto.Dabar mados reikalas tapo tureti suni ,ji palaida vedzioti,valgyti is vienos lekstes ,miegoti vienoj lovoj...Totalus visuomenes sugyvulejimas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS