Kauno mieste ir rajone pleškėjo automobiliai | kl.lt

KAUNO MIESTE IR RAJONE PLEŠKĖJO AUTOMOBILIAI

Pirmadienio naktį Kauno ugniagesiai net vienuolika kartų vyko gesinti gaisrų. Penki iškvietimai buvo dėl liepsnojančių automobilių.

1:08 val. nakties buvo gautas pranešimas, kad  Šiaurės prospekte, Kaune, dega automobilis. Atvykus Kauno ugniagesiams, degė lengvasis automobilis "VW Golf". Gaisro metu išdegė variklio skyrius ir priekinis skydelis. Įvykdytas tyčinis padegimas.

Tuo pačiu metu taip pat Ašigalio gatvėje vėl buvo užfiksuotas tyčinis automobilio padegimas. Gautas pranešimas, kad dega "Audi A6". Gaisro metu stipriai apdegė automobilio galinė dalis, automobilio salonas, sudegė galinis bamperis. Įvykį tiria policija.

Daugiau nei po valandos buvo gautas pranešimas, kad Garliavoje, Kauno rajone, dega lengvasis automobilis "VW Golf". Gaisro metu apdegė ir aprūko automobilio salonas, skilo priekinis stiklas, apdegė ir aprūko variklio skyrius ir dangtis, išsilydė posparniai. Nustatyta, kad tai buvo padegimas.

Beveik puse aštuonių ryto neprisistatęs asmuo informavo, kad Domeikavos kaime, Kauno rajone, dega mašina. "Audi 80" automobilis visiškai sudegė. Įvykis tiriamas.

Užliedžių kaime, Kauno rajone, pranešta apie degantį sunkvežimį. Nuvykus į įvykio vietą buvo nustatyta, kad gaisro nebuvo, tik svilo tepalai automobilio variklio skyriuje.

Gairės: gaisras, automobilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS