Purvo vonias prie Juodosios jūros teks atidėti: policijos ieškomas panevėžietis sučiuptas oro uoste | kl.lt

PURVO VONIAS PRIE JUODOSIOS JŪROS TEKS ATIDĖTI: POLICIJOS IEŠKOMAS PANEVĖŽIETIS SUČIUPTAS ORO UOSTE

  • 5

Kauno oro uoste sulaikytas mėnesį policijos ieškomas panevėžietis, trečiadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Anot tarnybos, VSAT pareigūnai sulaikė į Burgasą Bulgarijoje norėjusį skristi 21-erių metų Panevėžio gyventoją. Patikros metu paaiškėjo, kad nusikaltimu įtariamo vyro paieška buvo paskelbta prieš mėnesį.

Pasak pranešimo, antradienį po pietų Kauno oro uoste pasieniečiai patikrino reisu į Burgasą skrendančių keleivių asmens dokumentus. Kontrolės metu pareigūnai nustatė, kad panevėžiečio paiešką šiemet rugpjūčio pradžioje paskelbė šio miesto policija.

Pasieniečiai jį sulaikė ir pristatė į tarnybines patalpas. Tą pačią dieną vyras buvo perduotas policijai.

Šiemet iki rugsėjo 6 dienos VSAT pareigūnai sulaikė 811 asmenų, jų dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos. Didžioji dalis jų – 640 – pasieniečių buvo sulaikyti Lietuvos oro uostuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

prie socializmo

pliažuose ir dušai ir tualetai. priek lietuviško kapitalizmo dušų nėra. Tualetai nesenai atsirado. Ir labai jau retai.

Sunchuijvčaij

Bulgarijoj dar socializmas

pindosam

negarsėja Burgas purvo voniom. Kaip bet kuris kitas BG pajūrio miestas. Va jūra, nors Juodoji - bet skaidri. kokius 5 metrus į gylį matosi.Ir neprišikta. Dar gūdžiais socializmo laikais pliažuose buvo tualetai ir dušai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS