Kauno policija aiškinasi, kas bare sumušė vyrą | kl.lt

KAUNO POLICIJA AIŠKINASI, KAS BARE SUMUŠĖ VYRĄ

  • 3

Kauno policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl sveikatos sutrikdymo. Pranešta, kad kovo 12 d. Kaune, P. Lukšio gatvėje esančiame bare apie 21 val. buvo sumuštas vyras. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenis, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos, taip pat užfiksuotas ir pilkos spalvos automobilis, kuriuo atvyko ir išvyko šie asmenys.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos asmenis, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu 8700 64966, 8 37 30 34 50 arba rašyti el. paštu mindaugas.stasauskas@policija.lt.

Kauno policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Už tai numatoma baudžiamoji atsakomybė: laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

GALERIJA

  • Kauno policija aiškinasi, kas bare sumušė vyrą
  • Kauno policija aiškinasi, kas bare sumušė vyrą
  • Kauno policija aiškinasi, kas bare sumušė vyrą
  • Kauno policija aiškinasi, kas bare sumušė vyrą
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Kovo 12d., kazkaip netycia, karantino meru, dirbo baras?

FTW

Linksmybes prasidejo veryga myžalynės atidarė

Vairuotojas

Galbūt ne tas straipsnis ,po kurio galėčiau komentuoti,tačiau man Įdomu ,kaip bus dėl privalomo mašinų draudimo,vairuotojai draudžia ,apdraudė,tačiau karantinas ,nedirbame ,mašinos daugumos vairuotojų stovi.Manau mašinų draudimas,kurie yra sumokėję iki karantino, turėtų būti pratęstas tiek kiek bus karantinas.Šiuo klausimu niekas nesidomi,kodėl....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS