Kauno policija skelbia paiešką: šie vyrai įtariami prekyba suklastotais galimybių pasais | kl.lt

KAUNO POLICIJA SKELBIA PAIEŠKĄ: ŠIE VYRAI ĮTARIAMI PREKYBA SUKLASTOTAIS GALIMYBIŲ PASAIS

  • 17

Savaitgalį viešojoje erdvėje pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip Kaune siūloma įsigyti suklastotus galimybių pasus. Dėl šio įvykio Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą ir skelbia įtariamųjų paiešką.

Rugpjūčio 20 d. apie 23 val. Kaune, Laisvės al., buvo užfiksuoti asmenys, galintys turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, atpažįstančius šiuos vyrus, žinančius jų buvimo vietą ar turinčius kitos tyrimui reikšmingos informacijos, prašoma informuoti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnus tel. (8 700) 64257 arba el. paštu vytautas.makauskas@policija.lt.

Kauno policijos nuotr.

Apie tokius ir panašius atvejus, kuomet siūloma įsigyti falsifikuotus galimybių pasus, prašoma nedelsiant informuoti policijos pareigūnus skubios pagalbos telefonu 112 arba per policijos elektroninių paslaugų sistemą www.epolicija.lt.

Galimybių pasas – tai asmeniui nemokamai suteikiamas QR kodas, kurį gauna žmonės, pasiskiepiję nuo koronaviruso, persirgę COVID-19 arba gavę neigiamą COVID-19 testo rezultatą. Galimybių pasas yra susietas su e-sveikata sistema.

Rugpjūčio viduryje buvo skelbta, kad Lietuvoje apytiksliai 1 mln. 400 tūkst. gali išsiimti galimybių pasą, elektroniniu būdu jį tuo metu buvo išsiėmę 845 tūkst. žmonių.

Nuo pirmadienio Registrų centras pradeda keliones į regionus, kuriuose nėra jo padalinių, kad padėtų gyventojams įgyti galimybių pasą.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Kaunietis

Šaunuoliai ,kur juos rast?

Lauris

As geriau turiu suklastota asilo pasa o ne tikro asilo pasa uzteks dulkiui mulkinti tauta ir mes turime daryti juoda versla kaip issigimusi valdze mulkina tauta uzteks jiems tu nesamoniu. O agurkai jau yra gyvuli kraujo

atsipeikekit

Milicija per durni kad suprastu,po mitingo prie seimo ju dauguma nekencia,tegul iesko patys pagal kvapa.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS