Akademijoje apiplėšta parduotuvė: grasindamas peiliu vyras pagrobė telefoną ir pinigus | kl.lt

AKADEMIJOJE APIPLĖŠTA PARDUOTUVĖ: GRASINDAMAS PEILIU VYRAS PAGROBĖ TELEFONĄ IR PINIGUS

Kauno rajone apiplėšta parduotuvė – iš pardavėjo pagrobtas telefonas, iš kasos aparato – 369 eurai.

Kaip pranešė Policijos departamentas, sekmadienio vakarą apie 21.55 val. Akademijos miestelyje, Pilėnų gatvėje, į parduotuvę užėjo kaukėtas vyriškis.

Grasindamas 37 metų pardavėjui peiliu, jis pagrobė iš jo 250 eurų vertės mobiliojo ryšio telefoną, o iš kasos aparato – 369,76 euro.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Tas, kas apiplėšė įsibrovęs į patalpą arba panaudojęs nešaunamąjį ginklą ar kitą daiktą, kuriuo galima žmogų žaloti, arba apiplėšė pagrobdamas didelės vertės svetimą turtą, baudžiamas laisvės atėmimu iki septynerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

akademija graziai skamba

zmones issilavine...kulturingi... mieli... paslaugus... galima juos pinigu pamelzt kartu su PSD ,elektriku aferistu abonementais , sutartimis su siuksliu mafija...brangiu mokamau parkingu ir silumininkais privaciais pensijiniais fondais ir bankais ... kai jau neber kuom atsimoket tenka dar peili pirktis...sumoki...ranka sudreba...paziuri i cekiuka ir matai kad uz akcijini peili tau aferistai tradiciskai nuolaidos neimuse... ka daryt ?...nutilesi - kita karta vel ...pareiksi pretenzija - apiplesimas pasekoj policija krata atvesdinims teismas bauda kompensacija kalejimas... GEROVE... baisus aferistu krastas

Gerovės

valstybė . Ne jums šūdai raudonieji spręst , apie juos . Jeigu jie valdžioj , juos rinko lietuviai . O jūs skeltanagiai čia nieko nespriandžiat . Taip , kad galit tik pakaukt iš piktumo . Pirmyn Nausėda , šaunuolis Lanzbergis , šlovė Ukrainai , JAV , ir izraeliui . Sutrinkim raudonus skudurus .

Ne lietuvis

Landsvergio geroves valstybe
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS