Netikėti svečiai iš Vilniaus per kratą pakaunėje rado ginklą bei šovinių (papildyta) | kl.lt

NETIKĖTI SVEČIAI IŠ VILNIAUS PER KRATĄ PAKAUNĖJE RADO GINKLĄ BEI ŠOVINIŲ (PAPILDYTA)

Per kratą, atliktą trečiadienio ryte viename kaime, esančiame ties Kauno ir Jonavos rajonų riba, Lietuvos kriminalinės policijos biuro (LKPB) pareigūnai rado šaunamąjį ginklą bei šovinių. Kokiame jų atliekamame ikiteisminiame tyrime buvo sankcionuota ši krata, ją atlikusieji atskleisti nelinkę. Esą nenorėdami jam pakenkti. 

Kaip pranešė Policijos departamentas, rugsėjo 27-ąją, apie 11.30 val., atlikus kratą senjoro, gimusio 1953 metais namuose Kauno rajone, Pabiržio kaime, rastas ir paimtas neteisėtai laikomas šaunamasis ginklas „Raider 35“ bei penki šoviniai „35 green“. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis. Už tai Baudžiamasis kodeksas numato baudą, laisvės apribojimą, areštą arba laisvės atėmimą iki penkerių metų.

Ikiteisminiam tyrimui dėl šio radinio, galinčio turėti ryšį su minėto septyniasdešimtmečio vaikais ar kitais jaunesniais giminaičiais, patekusiais į LKPB pareigūnų tinklus, vadovauja jau Kauno apylinkės prokuratūra.

Policija praneša tą patį trečiadienį, 11.27 val., gavusi ir 1981 metais gimusios moters pranešimą, kad ji, tvarkydama butą Klaipėdoje, Dragūnų gatvėje, rado du revolverius: „ME 38“ ir „Alfa 640“ bei keturias dėžutes su šoviniais, kurie galimai priklausė mirusiam tėvui.

Ir šie ginklai bei šoviniai iš juos radusiosios paimti. Surinkta medžiaga dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais ir šaudmenimis.

Gairės: krata, ginklas, šoviniai
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Kokie baisūs dujiniai ginklai....net šuva tokių nebijo ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS