Kauno senamiestyje moteris į darbą paleido kojas ir kumščius (vaizdo įrašas) | kl.lt

KAUNO SENAMIESTYJE MOTERIS Į DARBĄ PALEIDO KOJAS IR KUMŠČIUS (VAIZDO ĮRAŠAS)

  • 28

Trečiadienio vakarą Kauno senamiestyje vaikščioję žmonės nufilmavo įsisiautėjusią moterį. 

„Ši moteris prie „Liuks Kebabų“ kabinėjosi prie taksi vairuotojo ir kitų aplinkinių. Tada patraukė link Rotušės aikštės. Čia ji prie aplinkinių kabinėjosi 15 - 20 minučių: vieni į ją nekreipė dėmesio, kiti – bėgo. Ji prikibo prie estų šeimos, kurie bandė pastatyti paspirtukus: vyrą pradėjo spardyti, mušti, trenkė per jam per veidą“, – pasakojo įvykio liudininkė Kristina. 

Incidentą nufilmavusi Kristina iškvietė policiją. Anot jos, aršiai besielgusią moterį pareigūnai pasodino į policijos automobilį ir žadėjo vežti į gydymo įstaigą. 

Anot pašnekovės, neadekvačiai besielgianti moteris yra gerai žinoma senamiesčio ir centro gyventojams. 

Kauno policijos atstovas teigė, kad pranešimas apie konfliktą Rotušės aikštėje buvo gautas 19.54 val. Daugiau detalių apie incidentą suteikti negalėjo, mat policijos pareigūnai dar buvo įvykio vietoje.

 

 

 

Gairės: senamiestis, Rotušės aikštė, neadekvati moteris, moteris mušėsi, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Stal

Šiais laikais tokie reikalai kad negali duoti liulin kol tavęs tiesiogiai neužpuolė... O ir tada jau reikės įrodymų kad visgi tave pirmą užpuolė. Ramiai tokios personos nesukontroliuosi, puls gi akis draskyti, taip kad čia tik policijos reikalas užsiimti šita situacija, nėr čia ko keiksnoti žmones kad neapgynė, akivaizdu kad nušokusi jinai nuo šaibų, tokias personas izoliuoti į reabilitacijos centrus būtina (o ne "reikia")

to -kaip ten bebutu

tu kvailesnis už tą bobą, tu-teišiau

Kieteks

Nesuprantu. Išjungt nieks nesugebėjo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS