„Kauno švaroje“ – nelaimė po nelaimės: ryte žuvo darbuotojas, naktį degė šiukšliavežės | kl.lt

„KAUNO ŠVAROJE“ – NELAIMĖ PO NELAIMĖS: RYTE ŽUVO DARBUOTOJAS, NAKTĮ DEGĖ ŠIUKŠLIAVEŽĖS

UAB „Kauno švara“ kaimynystėje įsikūrę gyventojai šiąnakt pabudo nuo sproginėjimų – bendrovės teritorijoje degė šiukšliavežės. Viena sudegė visiškai, dar dvi apdegė.

Bendrajam pagalbos centrui antradienį 23.40 val. buvo pranešta, kad Statybininkų gatvėje įsikūrusios „Kauno švaros“ būstinės aikštelėje galimai dega šiukšliavežė. Matyti atvira liepsna, girdėti sproginėjimai. Tačiau žmonių įvykio vietoje nesimato.

Iš pradžių į įvykio vietą pasiųstos dvi ugniagesių gelbėtojų autocisternos. Tačiau šių ekipažai netrukus paprašė pastiprinimo ir į gaisravietę išsiųsta dar viena autocisterna.

Pirmiesiems ugniagesiams atvykus per penkias minutes, atvira liepsna degė dvi šiukšliavežės.   

LNK reportažas:

Galiausiai konstatuota, kad per šį gaisrą, kurį pavyko lokalizuoti per 20 minučių, o dar per penkiolika – ir visiškai užgesinti, nukentėjo trys „Kauno švaros“ automobiliai: viena šiukšliavežė sudegė visiškai, kitos – MAN apdegė vairuotojo pusės šonas, o trečios – IVECO, ant kurios užkrito šalia stovėjusio degusio automobilio strėlė, termiškai paveiktas korpusas.

Įvykio aplinkybes tiriantis Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos tyrėjas šiandien iki pietų tegalėjo pasakyti, kad kol kas atmesta tik viena versija. Pasiteiravus jo, ar šis įvykis negalėjo būti sukeltas tyčia, tyrėjas atsakė: „Į padegimą nepanašu.“

Primename, kad pirmadienio rytą žuvo atliekų tvarkymo bendrovės „Kauno švara“ darbuotojas.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 7.10 val. Virbališkių kaime 68 metų vyro vairuojamas šiukšliavežė „MAN TGS“, važiuodamas atbuline eiga, kliudė ir sužalojo nuo minėtos transporto priemonės nukritusį įmonės 45 metų darbuotoją.

Nukentėjusysis dėl patirtų sužalojimų mirė įvykio vietoje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žmogaus mirtimi pasibaigusios avarijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

nesistebiu

Kai matau,kaip pro daugiabučio langus praeina Švaros "tvarkdariai", mostaguodami rankose maišelį,nesistebiu ir provokacijom tai įstaigėlei.

Ir dar degs

Ne viena.

O,gal

Diversija...kas galetu paneigt...kaip sakoma.Siaip tokie dalykai nevyksta is niekur... Ir is viso...vieta gera...iskels siukslininkus...tuoj pastatys kotedziuku ar koki daugiaauksti...Niekas nevyksta be priezasties...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS