Kėdainiečiai gali miegoti ramiau – sulaikytas aibę vagysčių įvykdęs vyras | kl.lt

KĖDAINIEČIAI GALI MIEGOTI RAMIAU – SULAIKYTAS AIBĘ VAGYSČIŲ ĮVYKDĘS VYRAS

  • 3

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai išaiškino vietinį gyventoją, galimai naktimis vogusį iš mieste esančių komercinių patalpų ir gyvenamųjų namų.

Pavasario pabaigoje ir vasaros pradžioje Kėdainiuose apvogtos maitinimo įstaigos, gyvenamieji namai, gyvūnų prekių parduotuvė ir kitos patalpos.

Vagysčių būdas buvo panašus – asmuo, išdaužęs pastatų langų stiklus ir patekęs į vidų, pasisavindavo grynuosius pinigus ir įvairius daiktus. Įtariamojo neišgąsdino ir tai, jog namuose tuo metu miegodavo namų šeimininkai.

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai liepos 11-osios naktį surengė pasalą.

Apie 03.20 val. Kėdainiuose, S. Jaugelio Telegos gatvėje, pareigūnai sulaikė 21 metų vyrą, jis, kaip įtariama, įvykdė 14 vagysčių per mažiau nei du mėnesius.

Kaip skelbia policija, kėdainietis žinomas policijos pareigūnams už anksčiau įvykdytas panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apylinkės teismo nutartimi vyrui skirta kardomoji priemonė – suėmimas dviem mėnesiams.

Pareigūnai atlieka ikiteisminius tyrimus dėl vagysčių, tyrimus organizuoja ir jiems vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

GALERIJA

  • Kėdainiečiai gali miegoti ramiau – sulaikytas aibę vagysčių įvykdęs vyras
  • Kėdainiečiai gali miegoti ramiau – sulaikytas aibę vagysčių įvykdęs vyras
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jo

Matyt įrodymus už padarytus nusikaltimus pareigūnai rinko "masažuodami" jį kumščiais ir kojomis. Kaip jie kitaip būtų surinkę "įrodymus" už tiek epizodų?

Tai nenustebsiu

Jei tie patys prokurorai iškels bylą padėjusiam susrkti vsgį, o LT teismai nuteis už šmeižtą žmogų, kai vagį išteisins trūkstant įrodymų. LT tai vyksta juk..Dėl vagysčių pranešėjas Lietuvoje tampa nusikaltėliu. Geriau nerašytų apie tuos prokurorus ir teismus.

lietuviai sako PAVOGE

o nuburlokejusi KD,, ivykde vagyste,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS